Hvězda Ordinace Zdeněk Godla: Překvapivá slova na adresu manželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ordinace Zdeněk Godla: Překvapivá slova na adresu manželky!

Zdeněk Godla
Zdeněk Godla (Martin Hykl)

Zdeněk Godla (44) je po natáčení seriálu Most! na roztrhání! Kromě natáčení Ordinace v růžové zahradě 2 je také často zván na různé společenské akce. Ve většině případů však na událost dorazí sám, bez manželky Jany. Dle slov herce je jeho choť raději doma.

Godla již dříve přiznal, že natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě je pro něj výzva. Scénář je přeci jen náročnější, než tomu bylo v seriálu Most! a každodenní dojíždějí je také vyčerpávající, přesto stěhování neplánuje. "Do Prahy bych bydlet nešel, tady bych se ztratil. Radši budu jezdit. Tady mě to absolutně nebaví, nemám kde zaparkovat, jezdím všude pozdě," řekl herec dle webu Super.cz.

Velkou oporou mu je jeho manželka Jana, která ho v jeho práci podporuje. Čas od času se dokonce do Prahy vydá s ním. "Občas ji vezmu, když chce někoho vidět, aby se vyfotila. Ona je pohodářka, je to dobrý. Společenské akce nevyhledává, ona kamery a focení nemiluje. Je spíš domácí puťka,“ řekl Godla.

Zdeněk Godla v Ordinaci v růžové zahradě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.