Godla si vrní blahem! Větší hvězda než Čenský? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Godla si vrní blahem! Větší hvězda než Čenský?

Zdeněk Godla při natáčení filmu Bastardi 4
Zdeněk Godla při natáčení filmu Bastardi 4 (Miloš Schmiedberger, archiv)

Říká se, že na každém konci se něco nového otevírá. A někdy to netušené může nakonec předčit všechna očekávání. Přesně to se stalo i Zdeňku Godlovi (45), který se koncem Ordinace v růžové zahradě rozhodně nemusí stresovat.

Dřív než se stačil rozkoukat, spadly mu do klína velmi lákavé nabídky. „Končí to nějak v červnu a dostal jsem dvě nabídky na film. Měl bych točit na Slovensku, takže se těším. K tomu mám nějaké svoje brigády, takže bych na tom neměl být tak špatně," řekl pro ŽivotvČesku.cz Zdeněk Godla, který je na tom paradoxně lépe než kolega Jan Čenský (59). Ten v současnosti o jistou nabídku nezavadil.

Zdeněk Godla alias Franta z Mostu: Exekuce neplatí! Chce si našetřit a pak je splatit najednou!

Video se připravuje ...

„Něco bych měl mít, ale až někdy v červnu. Nicméně je to všechno na vodě, konkrétně zatím nic nevím. Jsem v očekávání, je to na nic. Zatím ještě neklesám na mysli a těším se na lepší časy. Doufám, že něco vyjde," upřesnil  pro ŽivotvČesku.cz nestárnoucí herec, který se proslavil rolemi pohádkových princů.

Čenský má doma »druhou« Hanu Maciuchovou (†75)! Co ho se zesnulou herečkou pojilo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.