Jan Čenský: Vážný úraz! Zlomená ruka, žebra, utržené ucho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Čenský: Vážný úraz! Zlomená ruka, žebra, utržené ucho

Herec Jan Čenský
Herec Jan Čenský (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Nemohl by natáčet, ani kdyby mu covid nezhasl v ateliérech. Hvězda Ordinace Jan Čenský (59) se ošklivě poranil na kole. Zlomenin měl hned několik. I když se dal dohromady, ještě po třech měsících má následky.

Miluje adrenalin a jde do všeho po hlavě. Tentokrát ale doslova. „Jel jsem na cizím kole. Kamarád mi řekl, abych ho otestoval. Tak jsem to udělal pořádně. Ve čtyřicítce jsem přepadl přes řídítka a rozbil jsem se,“ popsal seriálový David Suchý z Ordinace.

„Rozbil jsem si hubu tak, že jsem se dával tři měsíce dohromady. V době, kdy se nehrálo, jsem byl úplně nepoužitelný,“ přiznal Čenský, který je pověstný tím, že rád zkouší nové a nebezpečné věci. Tomu odpovídají i zranění. „Mám posunutou klíční kost, utržené ucho. Měl jsem zlomenou ruku, tři žebra a nohu. Ještě nejsem úplně fit, ale není to na mě moc poznat,“ vypočítal, co všechno si během jediného okamžiku pochroumal.

Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku! 

Video se připravuje ...

Naštěstí už je na tom tak, že mohl kývnout na nabídku Divadla Broadway a od 28. ledna 2021 bude hrát v muzikálu Láska nebeská. „Byl jsem sám překvapený, jak dlouho jsem se dával do kupy. Nevím, jestli jste měla někdy zlomená žebra, ale to se spát moc nedá. Docela to bolí,“ dodal.

Herec hazarduje

Za hranou byl i jeho výlet do Rakouska před čtyřmi lety. V Kitzbühelu, nedaleko Innsbrucku, spadla lavina. „Byl tam kamarád, který dostal od manželky jako dárek kurz volného lyžování. To bylo v té době, kdy tam bylo sedmnáct Čechů a pět jich tam zůstalo. Málem jsem tam jel s ním,“ prozradil tehdy. Otázkou zůstává, jak jeho zábavu vnímá manželka Dana. „Neřeší to. Ví, že mám dobrou pojistku, ale musí se najít tělo. Tak musí případně s výplatou počkat do jara, až opadne sníh,“ vtipkoval.

Morávková bez podprsenky se válela po Čenském! Jak to spolu mají v Ordinaci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
17. 9. 2020 • 09:10

No jooo, jenda čenda, to je dochtor za všechny drobný! Ten se vykurýruje uplně sám!

mbmb
16. 9. 2020 • 10:36

Nejhorší jsou ty závodníci 58+ co si dokazují mladí souhlas viz nize

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.