Čenský získal kšeft snů: Výdělek v řádech milionů?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čenský získal kšeft snů: Výdělek v řádech milionů?!

Jan Čenský
Jan Čenský (Blesk - Roman Souček)

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Jan Čenský (58) získal nabídku, která se jen tak neodmítá.  Stal se tváří reklamní kampaně, díky které si údajně má přijít na výdělek v řádech milionů.

Není první, ani poslední, kdo si díky reklamě namastí kapsu. Čenský propůjčil svou tvář úvěrové společnosti, která on-line propojuje zájemce o půjčku s lidmi, kteří chtějí finance poskytnout. Kromě herce v reklamě figuruje i mluvící žirafa Muppet.

Ředitel společnosti si Čenského v reklamě nemůže vynachválit. "Hledali jsme někoho důvěryhodného, všeobecně oblíbeného, z koho doslova sálá charisma. Pro tuto roli jsme nemohli vybrat lepšího a většího profesionála než právě prince z dětských let našich klientek,“ řekl dle týdeníku Sedmička Jan Sladovník.

Čenský není jediný, kdo si z herců přišel díky reklamě na hezké peníze.  Marek Taclík se objevuje v reklamě na banku, Václav Vydra propaguje autoservis a Martin Stránský přijal nabídku stát se tváří luxusních obleků. Hvězda Ordinace si dle týdeníku Sedmička může vydělat nemalou sumu peněz. Podobný kšeft získal v minulosti Láďa Hruška, který si tehdy údajně přišel na výdělek v řádech milionů korun.

Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alusinek
23. 3. 2020 • 08:41

Herci vlezou do všeho,hlavně,že to sype.Není jim ani hamba,neuvědomují si,jak ztrácejí oblibu.Stačí ,že několikrát večer na Vás vyskočí stejná reklama a ten člověk se Vám zprotiví.Jen chudák Vojtek,byl oblíbený.Dnes se člověku zprotivil,když ho vidíte za večer v reklamě na několika programech.Ale to jsou reklamy,že by se musel člověk za ně stydět.Bohužel hercům je to jedno,hlavně,že za to poberou prachy a není jim hamba ještě bědovat,jací jsou chudáci,je to hnus.

Uivatel_5414151
22. 3. 2020 • 16:57

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Uživatel_5404086
22. 3. 2020 • 16:18

To je jako ten pošahanej Vojtek.Brečí, že má zavřený divadlo a asi nebude mít co žrát. Pak propaguje "pohádkově snadnou" půjčku.Debil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.