Nevěra Čenského: Manželka promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevěra Čenského: Manželka promluvila!

Jan Čenský
Jan Čenský (Foto TV Nova)

Přestože se nevěra nikdy neprokázala, všichni dobře vědí, že Jan Čenský (58) není žádný svatoušek. Svou manželku Danu si prý hýčká, jak jen může, přesto pokukování po jiných ženách mu není cizí, a do společnosti také chodí výhradně sám.

Přestože se o jejich manželství mluvilo ve spojitosti s krizí, je si herec dobře vědom, jaký poklad má doma. Před třiceti lety o svou současnou manželku bojoval jako lev. „Nebudete mi věřit, ale vybral jsem si ji já. Tedy vybral… Zaujala mě, ale její nejlepší kamarádka mě varovala: ‚Nedělej si nárok. Na tu nemáš.‘ A to rozhodlo. To jsem tak nemohl nechat,“ řekl Čenský podle expres.cz.

I když o Danu bojoval a její srdce nakonec získal, netají se tím, že se po hezké ženě otočí a společnosti krásných dam se rozhodně nevyhýbá. „Moje žena prostě ví, že když míjíme dvě holky zezadu, vždycky se nějakým způsobem podívám, jak vypadají i z druhé strany,“ řekl.

Jenže před deseti lety nezůstal Čenský pouze u pozorování. Milostná avantýra herce se zlínskou majitelkou květinářství Janou Kroupovou jeho manželství silně zasáhla. „Naše manželství stálo doposud na pevných základech, nezbývá mi než doufat, že se je podaří udržet,“ řekla dle expres.cz tehdy Dana.

„Když se to stane, tak je to neštěstí, ale všechno se dá vyřešit, když dva chtějí. Bohužel to ale není nic normálního,“ vysvětloval tehdy Čenský, jehož manželství naštěstí pro herce jeho nevěru ustálo.

Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
5. 6. 2019 • 16:20

Tenhle ko kot hrával prince?

6010
5. 6. 2019 • 09:46

Jeho žena je hezká paní.Jedno uklouznutí se dá tolerovat.někdy to vztah i utuží. A pokud pokukuje po jiných ženách, to je u chlapů zcela přirozené.Kdyby to nedělal, nebyl by normální.

Helic
5. 6. 2019 • 06:47

Pravda, žádná krasavice to není, ale bude dost hodná .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.