Milostné fiasko »prince« Čenského: To se teda hodně spálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milostné fiasko »prince« Čenského: To se teda hodně spálil!

Jan Čenský
Jan Čenský (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Idol mnoha dívčích srdcí zanedlouho oslaví kulatou šedesátku. Stále se najde spousta fanynek, kterým by stál herec „za hřích“. Slavné tváře táhnou, ačkoliv Jan Čenský pro Blesk.cz přiznal, že jemu se to jednou i pěkně vymstilo.

Než se stal populárním, neměl prý s běžným seznamováním na ulici žádný problém. To se ale poté, kdy se dostal na televizní obrazovky, změnilo. „„Řeknu vám, že do té doby, než jsem měl známý obličej, neměl jsem problém se seznámit. Jednou jsem jel metrem a tam byla hezká holka,“ naťukl Ćenský začátek seznamovacího fiaska pro Blesk TV Magazín. „Sedl jsem si vedle ní, navázal konverzaci a ona mi řekla, že jestli si myslím, že když jsem slavný a ona se ze mě podělá, tak se prý šeredně mýlím. Pro mě to byla taková rána!“ pousmál se nad letitou historkou.

Čenský má doma »druhou« Hanu Maciuchovou (†75)! Co ho se zesnulou herečkou pojilo?

Video se připravuje ...

Bohužel ho to prý ale skutečně poznamenalo, tedy se pak styděl nastoupit kamkoliv, kde bylo více lidí. „„Od té doby jsem už žádnou neoslovoval – čekal jsem, až začnou samy...“ přiznává Čenský. „Bál jsem se, protože takovou ránu košem, jako jsem dostal tehdy, jsem už nikdy dostat nechtěl,“ dodal dle Blesk.cz.

 

Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.