Pohádkový princ Čenský na dně? Velmi tvrdé přistání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohádkový princ Čenský na dně? Velmi tvrdé přistání!

Jan Čenský
Jan Čenský (Foto: Martin Hykl)

Koronavirus udělal leckomu čáru přes rozpočet. Nepříjemně otřásl dle časopisu Pestrý svět i zajetým standardem Jana Čenského a jeho rodiny. Herec bude muset údajně pořádně „máknout“, aby nečekaný pád zase vybral.

Jeho role v Ordinaci v růžové zahradě byla jistá, díky tomu se nemusel vůbec stresovat, že by jeho výdělky mohly stagnovat. Jenže přišel Covid-19 a všechno bylo jinak! Tři měsíce nemohl herec nejen pracovat, ale ani plnit rodinnou kasu, což se údajně podle Pestrého světa v zápětí v plné síle projevilo. Na otázku, co plánuje na léto, tak uvedenému magazínu měl odpovědět: „Budu muset pracovat, protože jsem měl teď tři měsíce nevyžádanou dovolenou. Budu muset vydělávat, abych měl na složenky. Musím se totiž starat nejen o sebe, ale i o své blízké. Nikam se tedy nechystám,“ odkryl své prázdninové aktivity.

Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku!

Video se připravuje ...

Podle Pestrého světa měla situaci Čenského údajně zhoršit i skutečnost, že o práci přišla nejspíš také jeho žena, která zavřela butik, jež provozovala v Benešově. Navíc má Čenský, jak dále uvádí tento magazín, platit i hypotéku za dům v pražských Záběhlicích, který obývá jeho syn. Herec se tak musí pěkně otáčet, aby tohle všechno utáhl!

Muži o kabelkách: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadafan
10. 7. 2020 • 09:37

...........proboha ,co to mele,a co tak založit sbírku,to by nechtěl?Tyto célebrity jsou rozežrané až hrůza.Chudák co má hluboko do kapsy má alespoň úroveň a nekňučí.Ale toto????Opravdu teď se konečně ukáže charakter.Obávám se ,že tady už není.Může přestat hrát ty svoje klaďase .

hadaja
9. 7. 2020 • 20:30

Sice ohrané ale co víčka😉, Vojtek by mu mohl ze známosti dohodit půjčku z Equa bank.Jsou to fakt trapáci, že je hanba nefackuje.

defakto
9. 7. 2020 • 19:01

Ono to nebude tak špatné jak Čenský uvádí , vždyt ho pořád vidíme v TV kde účinkuje v nějaké reklamě , která je dobře placena.
To , že tento rok nejde na žádnou dovolenou do zahraničí se ani nedivím , vždyt už doted procestovat půlku světa.

gray35
9. 7. 2020 • 17:48

A to mu nepomůže Zonky ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.