Diváci v šoku! NOVA STAHUJE ORDINACI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Diváci v šoku! NOVA STAHUJE ORDINACI!

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě (TV Nova)

Kousek po kousku jim kradou sledovanost. Navíc bude mít Eva Burešová (27) a spol. ze Slunečné od konce srpna další výhodu. Nova stahuje Ordinaci z úterního vysílání! Po 15 letech si diváci zapnou Petra Rychlého (55) alias doktora Čestmíra Mázla jen ve čtvrtek.

Všichni byli zvědaví, jestli si po prázdninách doktoři z Kamenice dokážou vzít zpět ztracené diváky. Nova se ale překvapivě rozhodla přenechat úterní večery, kterým Ordinace do letošního ledna 15 let kralovala, lidem ze statku Slunečná na konkurenční Primě. Podle zjištění Aha! budou Rychlého, Zlatu Adamovskou (61), Roberta Jaškówa (50) a spol. vysílat jen ve čtvrtek, dvakrát po sobě. Místo jednoho ze svých nejsledovanějších seriálů nasadí kulinářskou show MasterChef.

Sledovanost.

Na video z Ordinace v růžové zahradě se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Otřepané výmluvy
„Pro TV Nova to bylo jasné programové rozhodnutí,“ říká tiskový mluvčí Martin Hradecký. „Koronavirová krize způsobila, že diváci nemohli seriál z kamenické nemocnice delší dobu sledovat, a dvě epizody za sebou tak nyní jejich touhu vidět milovaný seriál jistě lépe uspokojí,“ dodal Hradecký. Nova tím podle něj reaguje na celosvětový trend – během jednoho večera divákovi dopřát větší množství příběhů najednou.

Červená čísla
Spíš za ně ale mluví data klesající sledovanosti. Od 14. ledna, kdy proti nim Prima nasadila nový seriál, jim ubývá diváků. Navíc Nově během koronaviru docházely předtočené díly Ordinace, a místo nich tak nasadili reprízy Comebacku. Prima sice taky stáhla Slunečnou ze dvou dnů na jeden, ale diváci o ni úplně nepřišli.

Rozdílné starty
Rozhodující můžou být i starty premiérových dílů. Slunečná začíná 25. srpna od 20:15, Nova Ordinaci hodlá vysílat až o dva dny později, tj. 27. srpna ve 20:20! Prima si navíc připravuje půdu ochutnávkou čtyř dílů od 17. srpna, které bude vždycky půlit mezi dva dny.

Nová postava Slunečné Karolína! Přebere Týně chlapa nebo svede jiného?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
17. 8. 2020 • 09:26

pooomeranc....to jsi vedle jak tak jedle v domověvě seniorů to vidí lidé jinak, pochopitelně milují jednoduchý děj a moderní seriály je neberou...jo, každý jednou zestárne a chce klidek, jednoduché příběhy lidského tvaru...

reiner
15. 8. 2020 • 09:25

fortun - k vašemu názoru že senioři jsou blbí a mají obavy ze smrti - nedávno jsem zahlédla anketu s vysokoškoláky a nechtěla jsem uvěřit, že je něco takového možné, to má být nová inteligence ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.