To se Burešové nepovedlo: Obrovské zklamání pro diváky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

To se Burešové nepovedlo: Obrovské zklamání pro diváky

Eva Burešová a Marek Lambora
Eva Burešová a Marek Lambora (TV Prima)

Měla být hlavní tváří akce, na kterou televizní stanice Prima lákala širokou veřejnost. Běh pro radost, celebrity z oblíbených pořadů, Slunečný autobus, to vše bylo tahákem. Jenže nakonec to podle magazínu Sedmička dopadlo tak, že se Eva Burešová (27) na avizované události ani neukázala. Údajně bez omluvy.

Slunečný autobus sice dorazil, ale dle zklamaných fanoušků nakonec zel prázdnotou. „Přišli jsme sem pro podpis Pavly Tomicové, nevíte, jestli tady je? Jedeme až z Moravy,“ měli se tázat dle Sedmičky návštěvníci běžeckých závodů Prima Run. Stejně tak se prý ptali na Evu Holubovou a Danu Batulkovou. Jenže podle citovaného zdroje nedorazil nikdo. Pouze Barbora Jánová alias Sylva Popelková. Celou akci dle informací uvedeného zdroje zachraňoval ještě Láďa Hruška, který se měl zúčastnit i závodu na pět kilometrů. 

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
27. 8. 2020 • 15:40

Nechápu, proč se všude píše o Burešové jako o hvězdě Slunečné. V seriálu sou mnohem hezčí a lepší herečky, které si nešlapou na jazyk a při úsměvu neobnažují celé dásně, aby jim bylo vidět až do krku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.