Burešová a Lambora spolu? NEPŘEKONATELNÉ překážky navzdory touze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová a Lambora? Nepřekonatelné překážky navzdory touze!

Marek Lambora a Eva Burešová
Marek Lambora a Eva Burešová (Profimedia)

Divačky je vidí spolu. A mnohé z nich nedokážou rozlišit jejich seriálový život od skutečnosti. Nemohou vystát reálné partnery seriálové Týny, ani Janka. Mohlo by to ale Evě Burešové (27) „klapat“ s Markem Lamborou (25) i mimo kulisy Slunečné? Známá vědma si to nemyslí.

O tom, jak by to fungovala mezi ústředním párem nového seriálové hitu, promluvila kartářka Michaela Kudláčková. Pro eXtra.cz to okomentovala následovně. „V případě, že by tedy byli partneři, pokud oni tvrdí, že je to jen seriálová iluze, tak si podle toho, co vidím, myslím, že by u toho měli zůstat. Ona by měla ve vztahu jako partnerka pocit, že jí Marek ubližuje, a on by měl pocit, že ona ho omezuje. Celkově by byl ten vztah stresující,“ prozradila uvedenému webu vědma Kudláčková s tím, že v reálném partnerském životě by jim karty příliš nakloněny nebyly.

„Eva Burešová vystupuje v kartách jako královna, je hovorná, dokáže si říct věci, které se jí líbí a které ne, a v partnerství dokáže být láskyplná. Na druhé straně si slibuje od vztahu zřejmě úplně něco jiného, v ohledu, jak se k ní má protějšek chovat, nebo jakým způsobem tam má přicházet ta zpětná vazba. Záhy by tedy časem došla k tomu, že ji on ubližuje,“ vyčetla v symbolech bývalá dětská herecká hvězda.

Rozhovor s Markem Lamborou zde: 

Video se připravuje ...

Ještě se blíže vyjádřila k seriálovému Jankovi. „On je velmi svobodomyslný, do určité míry je také diplomatický, nicméně je velmi orientovaný na tu svobodu, která se tady bije s kartami Evy a zabíjí tu formu života, kterou tam mají ve spojení. Myslím si, že ten kluk si bude muset ještě do budoucna počkat, než bude chtít obecně do nějakého vztahu vstupovat natolik, aby ten vztah byl bez omezení. Do určité míry je pro něj každý vztah stále omezením a není na takový svazek připravený a může se tak ve vztahu i obecně chovat,“ dodala kartářka se slovy, že se v reálném životě sice skutečně mohou mít rádi, ale jako životní partnery by je dle výkladu z karet rozhodně neviděla. Nefungovalo by to!

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.