Trapas jako hrom! To se Burešové nepovedlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trapas jako hrom! To se Burešové nepovedlo

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto TV Nova)

Eva Burešová si to umí zařídit! Hvězda seriálu Slunečná na sociální síti sdílela fotografii z kostymérny, a nejde jen tak o ledajaký snímek. Herečka podcenila přípravu na natáčení, a tak musely zasáhnout šikovné kostymérky a žiletky!

Ačkoliv své ladné nožky v seriálu ukazuje sporadicky, diváci ji nejčastěji  vidí v montérkách, najde se pár scén, kde se představitelka Týny Popelkové odváže. Na takové natáčení je však nutné se důkladně připravit. A jelikož toho má Burešová až nad hlavu, není divu, že člověk občas na něco zapomene.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

„I takové dny v maskérně jsou. Aneb když herečka zapomene, že dneska točí v šortkách,“ okomentovala Burešová snímek na Instagramu, na kterém jí kostymérky holí nohy. „Dvě makaj, jeden ukazuje, jak to dělat lépe, a herečka si to fotí místo toho, aby se ohla a udělala to sama,“ napsala hvězda Slunečné.

Fotografie pobavila nejen její příznivce, ale také kolegyně z branže. Například herečka Patricie Pagáčová (31) reagovala celou řadou rozesmátých smajlíků. Spousta žen si však o takovém servisu mohou nechat jen zdát. „Taky bych takový servis uvítala čoveče!“ napsala pobaveně jedna z hereččiných fanynek. „Ty blaho, takový komfort bych chtěla taky, holt si to musím dělat sama,“ zněl další komentář.

Slunečná: První líbačka Janka a Týny !

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.