Burešová ze Slunečné šokuje: Za partnera by chtěla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Burešová ze Slunečné šokuje: Za partnera by chtěla…

Eva Burešová
Eva Burešová (Profimedia)

Eva Burešová (27) se díky seriálu Slunečná stala slavnou herečkou a nemá o nápadníky nouzi. I přesto se jí zatím žádný vztah nevydařil a stále nenašla toho pravého. Eva nedávno promluvila o tom, jaký měl být její ideální partner.

Seriál Slunečná ji vynesl na vrchol a tak si momentálně žije na vysoké noze. V pracovním životě se Burešové velmi daří, v osobním životě je to o něco horší. Evě totiž nevyšel vztah s otcem syna Nathaniela a ani s mladým tanečníkem Matyášem.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Hvězda slavného seriálu, která si už prožila dobré i zlé, promluvila o tom, co si myslí o postavách ze Slunečné, přičemž přiznala, co očekává od vysněného muže. „Mně se na Jankovi líbí, že se nevzdává. On o tu Týnu prostě bojuje. Ona toho má moc k řešení a je taková až moc racionální, tak Jankovi utíká. Ale on to nevzdává a je vytrvalý, to se mi na něm líbí… Nesmí být sukničkář. Janek se teď snaží, ale přiznejme, že na začátku seriálu to sukničkář byl,“ prozradila podle extra.cz Eva.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rukka
24. 9. 2020 • 08:43

Jezis marja co to zas za hvezdu? Stala se slavnou, ale nikdo ji nezna - musi si dat nekolik jmen a prijmeni, jinak by se nevedelo, co to je za myslitelku??!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.