Hvězda Slunečné Eva Burešová: Pohřbili jí mámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Pohřbili jí mámu!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Hudebním světem otřásla smutná zpráva o náhlém úmrtí zpěvačky Nayi Riveraové (†33), která utonula v jezeře Piru. Ze skonu nadané umělkyně a zároveň maminky synka Joseye (4) byla skleslá i hvězda Slunečné Eva Burešová (26). Její příspěvek na sociální síti se však nesetkal s pochopením. Začaly jí chodit kondolence k úmrtí její maminky!

kondolence k úmrtí její maminky! „Krvácí mi srdce. Maminka, krásná žena a neuvěřitelně talentovaná... Nemám slov. Je mi to tak líto,“ napsala na svůj instagram Eva a připojila fotku Nayi. Představitelka Týny v oblíbeném primáckém seriálu ovšem netušila, co tímto vyznáním rozpoutá. Jak už to na internetu bývá, málokdo je pozorný při pročítání příspěvků, které celebrity dávají na své profily, a tak se strhla mela. Většina sledujících došla k závěru, že zesnulou je Evina maminka! „Držte se, Evi! Upřímnou soustrast, to zvládnete! Měla jste krásnou matku a krásu jste zdědila po ní!“ psaly jí desítky příznivců.

Na jednu stranu bylo sice až téměř dojemné, jak s ní všichni soucítí a přejí jí, aby se ze ztráty jednoho z rodičů co nejdříve oklepala, na druhou to muselo být mladé umělkyni velmi nepříjemné. S rodiči má ostatně velice hezký a blízký vztah, dokonce jí poskytli azyl u sebe doma v Hlučíně, kde pobývala i se synem Nathanielem (3) v době koronavirové pandemie. Maminka jí rovněž hlídala syna v době, kdy Eva účinkovala v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
15. 7. 2020 • 12:35

Děláte to vy, novináři!!! Píšete ubohé, matoucí titulky. A lidi nemají zájem všechno rozkliknout. Pak vznikají fámy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.