Burešová už má toho s Lamborou dost! Konec ve Slunečné? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Burešová už má toho s Lamborou dost! Konec ve Slunečné?

Na první klapce seriálu Slunečná.
Na první klapce seriálu Slunečná. (TV Prima)

Třebaže herečce Evě Burešové (26) přinesl seriál Slunečná velkou popularitu, na jednu věc je už poměrně alergická. A sice, že si jí diváci neustále spojují s hereckým kolegou Markem Lamborou (24) a úplně ignorují jejího skutečného partnera, tanečníka Matyáše Adamce (20). Neustálé spojování s nesprávným chlapem v ní už vyvolalo prudké emoce, jak píše web Expres.cz.

Za roli Týny Popelkové je opravdu šťastná, ale nepřetržité komentáře, jak jí to spolu s Markem Lamborou velmi sluší, už jí jdou trochu krkem. O to víc, když jsou herečce prý někteří schopní i napsat, ať se „vykašle“ na Matyáše a dá se dohromady s hereckým kolegou. Z toho důvodu se rozhodla, že podobným výlevům dá už definitivní stop.

„Už mě prosím přestaňte dohazovat Marku Lamborovi. Nic spolu nemáme. Ani mít nebudeme. Já mám svého partnera a jemu to musí být krajně nepříjemné, když mě pořád někdo dává dohromady s Markem. Já ho mám ráda jako kamaráda, ale to je všechno. Už si uvědomte, kde končí seriál a začíná realita,“ vzkázala podle Expresu naštvaně neodbytným fanouškům Burešová, která na svém životě opravdu nehodlá nic měnit!

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Barce736
22. 5. 2020 • 18:34

Robin5= pane vy ste magor,přesně o tom mluví, lidi sou hloupí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.