Marek Lambora (25): PRAVDA O LÁSCE S BUREŠOVOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Marek Lambora (25): PRAVDA O LÁSCE S BUREŠOVOU

V seriálu spí s Evou Burešovou.
V seriálu spí s Evou Burešovou. (TV Prima)

I když mu ve Slunečné strkají do postele Evu Burešovou (26), jiskra mezi nimi nepřeskočila. Možná ale Marka Lamboru (25) zasáhl Amorův šíp, když spatřil Českou Miss 2016 Andreu Bezděkovou (26). Až podezřele často navštěvují stejná místa.

Poslední hercovou partnerkou byla herečka ze seriálu Ulice Šárka Vaculíková (33), ale rozešli se během jeho účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas loni na podzim. A od té doby nebyl spatřen s novou láskou. I když na televizní obrazovce to jiskří mezí ním a Evou Burešovou, tak je to jen dílo scenáristů. Herečka je totiž zadaná, žije s tanečníkem Matyášem Adamcem (20).

Podezřelá setkání
Ale možná našel štěstí u jiné brunetky. České Miss 2006 Andrey Bezděkové, se kterou ho spojují stejná místa výletů. Jen se jimi nechlubí ve stejný čas, buď on a nebo ona dají fotku za Instagram s denním zpožděním. „S Markem se známe,“ přiznala deníku Aha! modelka. Ale to, že by tvořili pár, odmítá. „Nevídáme se, v době, kdy byla karanténa, lidé často navštěvovali stejná místa a nic to neznamenalo,“ tvrdí Bezděková. Lambora se rozhodl situaci nekomentovat.

Bezděková je volná
Ani České Miss se v lásce moc nedaří. Minulý rok v srpnu ohlásila rozchod s modelem Pavlem Gillernem (23). Důvodem rozchodu měla  být modelčina nevěra s jeho kolegou.

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
5. 6. 2020 • 12:35

Mladí a neklidní, nechte je na pokoji, ať si užívají než každý najde toho pravého.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.