Eva Burešová terčem kritiky: Nechutné útoky kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Burešová terčem kritiky: Nechutné útoky kvůli...

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

Eva Burešová (26) se stala terčem kritiky. Někteří jsou totiž názoru, že úsměv hvězdy seriálu Slunečná  je odporný. Herečka si z toho naštěstí nic nedělá a úsměv od ucha k uchu neplánuje skrývat.

Úsměv nikdy nevyjde z módy a hodí se k jakémukoliv outfitu. Sluší úplně všem. Bohužel takového názoru nejsou někteří sledující Burešové.Herečka se o tom rozpovídala na Instagramu, kde přiznala, že se stala terčem drsných útoků právě kvůli svému úsměvu.

"Vždy, když jsem otevřela nějakou diskuzi pod článkem se mnou, našlo se minimálně pět komentářů o tom, jak odporný úsměv mám, a jak bych se už nikdy neměla usmívat. Nikoho z těch lidí nezajímalo, kdo jsem, co dělám, ale všichni s naprostou jistotou věděli, jak bych měla a neměla vypadat. Diskuze už nečtu," napsala Burešová.

Herečka si naštěstí z negativních názorů nedělá těžkou hlavu. "Já se smát budu stále a ještě více! Smích totiž léčí. Takže doufám, že všechny, co tyhle komentáře psali, ten můj úsměv vyléčí z toho psát nenávistné kraviny na internet a ničit šťastným lidem radost," dodala Burešová.

Fanoušci jsou z hereččina přístupu nadšení a vyjádřili jí svou podporu. "Neznám nikoho, kdo by měl krásnější úsměv než vy! Váš smích mi vždycky zlepší náladu! Vždycky!" napsala sledující.  "Máte nejkrásnější úsměv. Nechápu, jak ho někdo nemůže mít rád ," napsala další.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
rukka
24. 9. 2020 • 08:53

Jo, nevim sice kdo to je, ale chudak vypada hrozne takova cela š***ta a s velkou hubou. S tim nic nenadela

yokky
13. 5. 2020 • 22:16

Velky usmev,,male cici....🤣👍🤣👍🤣🤳🤳🤳

blesik
11. 5. 2020 • 20:11

No,co? Nikdo nejsme bez chyby. Má velmi podobný úsměv jako Lucie Bílá, která to o sobě ví a dělá si z toho legraci (Přece si tu pusu nezašije?) Je to velmi sympatická a v mnoha směrech talentovaná osůbka, moc ráda se na ni dívám. Je třeba hledat na lidech to hezké, jinak bychom asi málokdo prošel bez ztráty kytičky. Nebo jsou kritici tak dokonalí? Důležité je, co má uvnitř, nemyslíte? Nemyslíte.

yokky
7. 5. 2020 • 14:14

proc nechutne?????je to Pravda.pravda je vzdy nechutna,proto se lze.👍👍👍👍👍😲😲😲😲🙄🙄🙄

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.