Berenika Kohoutová: Tohle udělala se svou placentou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Berenika Kohoutová: Tohle udělala se svou placentou!

Těhotná Berenika Kohoutová
Těhotná Berenika Kohoutová (Instagram)

Pojídání placenty v různých podobách se stalo trendem, který podporují mnohé české a světově celebrity. Berenika Kohoutová (29) se teprve nedávno stala maminkou a na sociální síti se svým zvědavým fanouškům svěřila, že svou placentu také požila.

Zpěvačka na sociální síti vyzvala své fanoušky, aby se jí zeptali na cokoliv, co je zajímá. Jeden z dotazů se týkal právě konzumace placenty. „Mám zpracováno! Kapsle, které poctivě zobu a myslím, že díky nim jsem tři dny po porodu byla fyzicky úplně v cajku…A pak má tinktury,“ svěřila se Kohoutová, která se tak nechala inspirovat řadou svých kolegyň.

Tento orgán obsahuje spoustu jedinečných látek, které mají pozitivní vliv na zdraví, zahojení a pohodu novopečené maminky. Placenty jsou konzumovány syrové, vařené, pražené, vysušené nebo ve formě kapslí, koktejlu či tinktury.

Konzumace placenty po porodu je běžná záležitost mezi zvířaty, přesto se v současné době zvyšuje zájem mezi ženami. Pojídání placenty si nemohla vynachválit například Eva Burešová (26). „Mohu to doporučit, je to nejlepší. Pomohlo mi to překonat poporodní deprese a šestinedělí,“ prozradila hvězda seriálu Slunečná pro Seznam Zprávy.

Ve formě kapslí užívala placentu po porodu syna Kristiána také Michaela Tomešová (28). „Nechala jsem si zpracovat svou placentu a brala jsem z ní kapsle. To mi určitě udělalo psychickou pohodu,“ řekla herečka.

Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
13. 4. 2020 • 19:47

Je zajímavé, že pro své zviditelnění placentu žerou pouze rádoby ***brity a hlavně se o tom musí psát co nejvíc článků v bulváru, aby si pak mohly tyto „hvězdy” s nižším IQ připadat hrozně důležité!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.