Berenika Kohoutová v 8. měsíci: Líbí se mi moje kulatý tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Berenika Kohoutová v 8. měsíci: Líbí se mi moje kulatý tělo!

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (Profimedia.cz)

Kdo si počká, ten se dočká! Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (28) co nevidět přivede na svět svého prvního potomka. Budoucí maminka, která ráda vystavuje na internetu své bříško, už má dávno jasno i o pohlaví – bude to holčička.

„Čekám!“ tímto výrokem okomentovala bývalá vítězka Tváře svou novou instagramovou fotku, na které pózuje v posteli zahalena jen v ručníku. A že je na ní osmý měsíc těhotenství už opravdu znát! „Hrozně se těším na porod, na sebe, jak to při něm zvládnu, na nás, jak nás to ještě víc spojí. Celkem se mi začíná líbit moje kulatý tělo,“ připsala k další z fotek.

„Už se pro nic neohejbám, nevadí mi, že se nemůžu účastnit večírků, protože sedím doma v teplákách a piju čaj. Těším se na to zrození, na to šílený šestinedělí, na stěhování, na to, jak začnu cvičit a odměňovat svoje tělo za to, že to zvládlo,“ dodala nastávající maminka.

Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.