Razantní změna Burešové strhla lavinu šílenství! Natáčení Slunečné v ohrožení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Razantní změna Burešové strhla lavinu šílenství! Natáčení Slunečné v ohrožení?

Eva Burešová v seriálu Slunečná
Eva Burešová v seriálu Slunečná (FTV Prima, Herminapress.cz, Profimedia.cz, Instagram, archiv)

Není to tak dlouho, co musela Eva Burešová (26) řešit nepříjemné útoky kvůli svému úsměvu. A teď to přišlo znovu, když herečka zveřejnila snímek, na kterém má červené vlasy. Ačkoliv hvězda Slunečné přiznala, že jde pouze o paruku, fanoušci si neodpustili rýpavé komentáře.

Burešové, představitelce Týny Popelkové, dochází trpělivost. Někteří diváci  Slunečné totiž zaměňují její osobní život s životem, který hraje. „Splnila jsem si sen,“ napsala ke snímku, kde má na sobě červenou paruku. Zveřejněním fotografie si však herečka na sebe upletla bič.

„Jak teď budeš natáčet Slunečnou? Už si představuji scénář: Týna si nabarvila vlasy na červeno, protože si chtěla splnit sen, který jí taťka zakázal,“ napsala jedna z divaček seriálu. „To už je Slunečná  dotočená? Nebo bude mít Týna nový vzhled?“ tázala se další.

Ačkoli herečka všem trpělivě odepisovala, čeho je moc, toho je příliš. „Prosím vás, uklidněte se s tím natáčením, vždyť tam máte označenou stránku paruk. Čtětě popisky,“ napsala hvězda Slunečné na Instagramu.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.