Hvězda Slunečné Eva Burešová: Romantický klip s Calltou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Romantický klip s Calltou!

V zapadajícím sluníčku to oběma moc slušelo.
V zapadajícím sluníčku to oběma moc slušelo. (Foto archiv Pavel Callta)

Kvůli natáčení jednoho z nejsledovanějších seriálů neměla na nic jiného čas. Ještě před koronavirovou krizí se ale Evě Burešové (26) ozval Pavel Callta (31) a přemluvil ji pro společný duet. Přitom dřív byli spíš rivalové.

Přestože jsou kamarádi, motivační song s názvem Jako by byl náš poslední je plný romantiky a něžných doteků. Písničku napsal zpěvák před pár měsíci a hned věděl, s kým by si ho rád zazpíval. ,,S Evou se známe už několik let. Chodili jsme spolu na Ježkovu konzervatoř, potom jsme spolu točili jeden studentskej film, kde jsem hrál záporáka, moje rodina dokonce bydlí o ulici vedle bydliště Evy, a taky jsme spolu byli v národním kole Eurovize,“ prozradil Aha!.

Milými slovy o zpěvákovi nešetří ani hvězda Slunečné. ,,Ačkoliv jsme to nikdy neplánovali, vždy jsme se ocitli na stejných soutěžích, akcích, které pro naši kariéru nebo jen profesní zkušenost byly velmi důležité. Oba jsme soutěžili ve stejném ročníku Československo má talent, oba jsme soutěžili v Eurovizi, a pak se dokonce podělili o stejné místo,“ vyjmenovává Burešová. „Jeho strejda je dokonce můj soused z mého rodného města, je toho spoustu, až se to zdá být neuvěřitelné. Proto mě velmi potěšilo, když přišel s nabídkou nazpívání duetu. Písnička se mi líbila okamžitě,“ dodává Eva. Videoklip původně měl vyjít až na začátku léta, ale vzhledem k nelehké době se oba umělci dohodli na tom, že by rádi udělali lidem radost už teď.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.