Seriál Slunečná budí vášně: Je to devalvace, vrčí známý umělec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seriál Slunečná budí vášně: Je to devalvace, vrčí známý umělec

Na první klapce seriálu Slunečná nechyběla celá řada hvězd!
Na první klapce seriálu Slunečná nechyběla celá řada hvězd! (TV Prima)

Se seriálem, který od začátku trumfuje neporazitelnou stálici konkurenční televize Ordinaci v růžové zahradě, se pojí i ústřední song, který v coververzi  přezpívaly hlavní hvězdy seriálu – Eva Burešová a Marek Lambora. Jenže tato píseň patří autorsky Michalu Hrůzovi (48), kterému celé pojetí leží tak trochu v žaludku, jak píše magazín Sedmička.

Z dvanáct let starého duetu  Michala Hrůzy a Lenky Dusilové s názvem Kovbojská vytvořili tvůrci seriálu úvodní znělku. Michal Hrůza ale nad ní prý jen nevěřícně kroutí hlavou, jak pro citovaný magazín přiznal zpěvákův vydavatel Marcel Vyšín. „Ano, oni nás o tom informovali, ale my jsme se vyjádřili, že se nám to příliš nelíbí. Nebylo to úplně bez souhlasu, zákony to v tuhle chvíli umožňují. Přestože s tím nejsme úplně morálně ztotožnění, nemůžeme proti tomu nic dělat. Jedná se o takzvanou coververzi, takže oni mají právo si takhle počínat. Musejí samozřejmě dodržet zákonné podmínky, to znamená uhradit OSA a Intergram. Není to úplně obvyklá situace, ale bohužel je to v intencích zákona,“ vysvětlil, proč se s tím v zásadě nedá hnout.

Kousavý komentář si ale zpěvákům vydavatel přesto neodpustil. „Je to devalvace původní nahrávky, ale pokud to lidem nevadí…,“ pokrčil nad počínáním Primy rezignovaně rameny.

Píseň, která budí vášně, si můžete poslechnout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarda
29. 2. 2020 • 13:00

V posledních letech je v televizi přeseriálováno. V jedné scifi se postavy z různých seriálů propojily, zhmotnily v divákově koupelně a způsobily explozi. Aby se nám to nestalo taky.

dajanca
29. 2. 2020 • 11:11

Michal Hrůza určitě nevrčí, je uveden v titulkách. Mnohé písničky jsou přezpívány jinými interprety a co? Něco jiného je píseň a něco jiného je nazpívat znělku. Seriál je oddechovka a pohádka. Hlavním postavám se věří, že jsou zamilovaní. V seriálu hrají dobří herci. Marek Lambora asi takový paherec není, když hraje už 5 let hlavní roli ve hře Romeo a Julie na divadle.

cathygutie...@...
29. 2. 2020 • 09:39

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

jiri.k
28. 2. 2020 • 22:31

Za mě naprostý šit, nejhorší jsou hlavní postavy, hlavně paherec lambora předvádí ubohé výkony. Ale nejhorší je scénář, takovouto hovadinu napsat, vyžaduje naprostou absenci sebekritiky ke svým schopnostem.

aveneta
28. 2. 2020 • 12:57

No hodně podprůměrný seriál....ale jsou lidé, kteří mají toto rádi, to už je lepší Modrý kod

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.