Hvězdy Slunečné nafotily kalendář: Zajímavá podívaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdy Slunečné nafotily kalendář: Zajímavá podívaná!

Seriáloví hrdinové ze Slunečné
Seriáloví hrdinové ze Slunečné (TV Prima)

Hrdinky seriálu Slunečná myslí na druhé. Martina Preissová (44), představitelka učitelky Řehákové, a Lucie Polišenská (33), která hraje cukrářku Lucku Vackovou, spojily síly a nafotili kalendář pro Nadační fond Seňorína.

Ten podporuje lidi s Alzheimerovou chorobou. Preissová vycházela při práci z reálné situace. „Nemocní zaměňují předměty, zkrátka to tak mají. Ta moje fotografie je pravdivá. Jednou opravdu jedna paní navlékala na šňůrku korále, ale ve skutečnosti to byly brambory,“ popsala Martina. Sama herečka se naštěstí s touto nemocí v rodině nesetkala, ale tím, že do centra chodí, a několik kolegů už za ní přišlo pro radu, má s Alzheimerem bohaté zkušenosti. „V centru se dělají programy nejen pro nemocné, ale poskytuje i poradenství pro příbuzné a rodiny,“ upozornila herečka. Prozradila ještě, že role ve Slunečné je jí blízká, protože i v životě působí jako pedagožka. Druhým rokem učí herectví na DAMU. Oba rodiče byli také učitelé.

Na první líbačku ve Slunečné se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.