Martin Preiss o alkoholu a slavném tátovi: Nepochopení a »zubatá« v zádech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Preiss o alkoholu a slavném tátovi: Nepochopení a »zubatá« v zádech!

Manželé Preissovi
Manželé Preissovi  (profimedia.cz)

Během své závislosti na alkoholu a lécích se herec a moderátor Martin Preiss (47) podle svých slov dostal i na pokraj smrti! Teď se už cítí lépe a nemá problém o pekelném období, které prodělal, mluvit.

Velké množství práce a stres. To byly hlavní důvody, proč se Martin Preiss před lety uchýlil k démonům. „Bohužel to bylo někdy děsivé. Několikrát jsem na hranici života a smrti balancoval. Naštěstí to na mně nezanechalo nevratné, trvalé následky, i když určitá vnitřní traumata si nesu,“ prohlásil bývalý moderátor oblíbené televizí soutěže Chcete být milionářem.

Tomu, že se stal závislým na alkoholu a práších na spaní, doteď nerozumí Martinův otec, legendární herec Viktor Preiss (73). „Myslím, že to do současné chvíle dost dobře nepochopil. Jak se to mohlo stát. Kde se stala chyba. Dnes je, myslím, šťastný za to, v jakém jsem stavu,“ dodal Preiss.

Pití a léčba
Preiss také popsal, že se v jednu dobu chvíli léčil a pak zase pil. „Nastoupil jsem na šest týdnů nebo tři měsíce léčby, pak jsem půl roku vydržel a pak zase ne. Jako na houpačce. Bylo to vysilující. Pro mě i všechny kolem,“ vzpomíná.

Jana Preissová o revoluci 1989: Dostala jsem kvůli ní pokutu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.