Opilá matka předvedla výstavní akrobacii: Rampu zdolávala i s kočárkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Opilá matka předvedla výstavní akrobacii: Rampu zdolávala i s kočárkem!

Alkoholismus je v Rusku snad ještě větší problém než covid. V ruském městě Jefremov došlo k bizarní nehodě, kdy opilá žena vyvezla kočárek s půlroční dcerkou na rampu v místním skateparku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
18. 09. 2020 12:41

Nejsou jen v Rusku, jsou i v Praze.
Gól je, že jsou tady střízlivé biomatky ( o to snad je to horší, rozum zakalený nemají tedy) a ty mají na hrudi v šátku batolata a drncají s nimi na elekro-koloběžkách.Dětem lítají hlavy nahoru dolů a matky mají pocit, jaká je to sranda.Jiné matky a otcové vláčí za sebou/před sebou na kole klece s dětmi.Říkají tomu přívěsy.Na ulicích v Praze mezi dopravou se motají a je jim fuk, že děti mají výfuky aut přímo u nosu a je jim fuk, že špínu a prach co se víří na dlažbě ihalují jejich robátka taky.Děti v klecích usínají zhroucené, nejsou připoutané a já bych za takovou rodičovskou rodičům peníze vzala.Nevím, jestli je rodičovská na jejich trénink svalů, ale pro děti to je hnusná nebezpečná nuda.Co je proti tomu nějaká jedna alko na rampě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.