Syn Viktora a Jany Preissových: RODIČE nám bránili ve SVATBĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Syn Viktora a Jany Preissových Martin: RODIČE nám bránili ve SVATBĚ!

Manželé Preissovi
Manželé Preissovi (profimedia.cz)

Zůstala s jejich synem Martinem Preissem (48), i když propadl závislosti na prášcích i alkoholu a chtěl skoncovat se životem. Teď jsou herci Viktor (74) a Jana (73) Preissovi své snaše Martině (45) vděční. Do rodiny ji ale dlouho nechtěli. Byli i proti jejich svatbě!

Potkali se během angažmá v Národním divadle, kam podmanivá černovláska Martina Válková přišla z Brna. Z kolegů se stali milenci, jenže mělo to jeden zásadní háček. Martina byla vdaná za dirigenta Romana Válka (58) a Martin měl dceru Viktorku (22) se svou tehdejší ženou Klárou. „Člověk si to zakazuje, že je to chvilkové. Ale pak zjistíte, že to není chvilkové. Ze začátku jsem si ho vůbec nevšímala,“ prozradila hvězda seriálu Anatomie života. Manželský čtyřúhelník nakonec prolomila Martina, která se v roce 2005 rozvedla a sestěhovala se s Martinem dohromady. Ten se rozvedl po 18 letech manželství v roce 2008, kdy se mu s Martinou narodil syn Matouš.

Martin Preiss po závislosti na alkoholu a prášcích: Za pandemii jsem vlastně rád, říká

Video se připravuje ...

Jenže požehnání Preissových rodičů se prý dlouho nedočkali! „Tam to bylo dlouho neprůstřelný. Naši ji nechtěli. Mysleli, že mě zardousí nebo něco takového. A že přemýšlím něčím jiným než mozkem v jejím případě,“ přiznal herec a bývalý moderátor Milionáře. „Asi jsem nebyla standardní žena, jakou by si vedle Martina představovali. Jsem trochu víc spontánní, víc otevřená, ke mně se pojí moje rodina, která je ještě víc spontánní a otevřená. Dokážu pochopit, že jsem pro tu rodinu, která žila dlouho na Vinohradech, byla moc. Ve všech směrech,“ přizvukovala Martina Preissová během natáčení talk show 7 pádů Honzy Dědka. Co dál na sebe herečtí manželé prozradili, můžete vidět dnes od 21.35 na Primě.

Ukecala ho
S žádostí o ruku si Martin dával načas, veselka proběhla až rok po narození prvního syna. „Ale to jenom proto, že mě ukecala, že takhle to dál nejde, abychom žili na hromádce,“ přiznal herec s tím, že ani o ruku ji nežádal. „Jednou jsem mamince Martiny řekl u vína, že mám rád její dceru a že si ji chci vzít. Ona řekla – to víš, že jo... A její brácha mi říkal – hele, už je tady zas ten sestrojebec z Prahy!“ zavzpomínal Martin.

Čím vším si s ním prošla...

• 25 let byl závislý na alkoholu a po rozvodu i na prášcích • Několikrát byl v psychiatrické léčebně.
• Způsobil autonehodu v opilosti.
• Po domácí hádce s nožem v ruce odešel do lesa s tím, že se zabije.

Martina Preissová o životě s psychicky nemocným manželem: Podívejte se, jak vypadám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
18. 5. 2021 • 19:57

... rodiče nepodporovali jejich vztah , protože oba dva měli jiného partnera (syn byl ženatý a měl dceru , ona byla vdaná ), tak pochopitelně podporovali jejich původní vztahy.

miroslava13
18. 5. 2021 • 12:51

Rodiče by si mohli oblíznout všech deset prstů. Já bych jejich synáčka povedeného nechtěla ani za nic!!!! s ním musí mít chudák ženská svatou trpělivost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.