Slunečná, Ulice, Všechnopárty a další: VELKÉ ZMĚNY V TELEVIZI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slunečná, Ulice, Všechnopárty a další: VELKÉ ZMĚNY V TELEVIZI!

 (archiv)

Museli zavést další změny ve vysílání. Přestože seriál Slunečná si každé úterý a čtvrtek pravidelně zapínalo přes milion diváků, TV Prima seriál ze čtvrtka stáhne. Kvůli zrušenému natáčení má volno i Eva Burešová (26) alias Týna Popelková. Obdobná opatření zavedla TV Nova i ČT.

PRIMA
Radovala se z nové role, kvůli mimořádným opatřením vlády má ale Eva Burešová s natáčením seriálu Slunečná utrum. Odjela proto za rodinou na Moravu. Jenže čachry jsou i ve vysílání seriálu. Od 24. března bude Slunečná pouze jednou týdně. „Nemůžeme zajistit kontinuální vysílání dvou premiérových dílů týdně u seriálu Slunečná, a proto jej budeme nově vysílat pouze v úterý,“ vysvětluje Marek Singer z FTV Prima. Čtvrteční večery vyplní reprízou seriálu Vinaři. Na podzim se odsouvá i novinka Einstein s Vojtěchem Kotkem (32) v hlavní roli. Místo něj odvysílají od soboty 21. března krimiseriál Temný Kraj. A diváci se ani od pátku 20. března nedočkají startu show Zlatá maska s Jiřinou Bohdalovou (88). I ta bude uvedena v náhradním termínu. V pátek tak poběží pořad Máme rádi Česko.

NOVA
Namísto obvyklých pěti dnů zařazují od tohoto týdne pouze čtyři díly nekonečného seriálu Ulice. V čase pátečního vysílání se bude reprízovat kriminálka Specialisté. Vysílání Ordinace se nezměnilo, přestože Nova zrušila do odvolání natáčení kvůli koronaviru.

ČESKÁ TELEVIZE
Pozastavuje se natáčení pořadů jako Na stopě, Náš venkov, Křesťanský magazín, Sváteční slovo, Uchem Jehly, Šikulové, Draci v hrnci, Kabinet dr. Honzáka nebo Všechnopárty, u které jsou premiérové díly připravené do konce března. Pro předávaní cen Czech Grand Design nebo Magnesia Litera se hledá nový termín. Podobná situace je i u charitativního přenosu Pomozte dětem. Zrušení letošního 65. ročníku dopadlo i na Eurovizi. V pondělí 23. března spouští nový program ČT3. Stanice bude podávat informace přizpůsobené seniorům. Vysílat bude denně od 9 do 17:25 hodin.

Slunečná ukázka 19. díl:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.