Už je to trapný, zuří Arichteva | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Už je to trapný, zuří Arichteva

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (Profimedia)

Ještě než televize Prima přerušila natáčení oblíbeného seriálu Slunečná, požádala Veronika Arichteva (33) hlavní producentku, aby mohla zůstat doma. Avšak podle zjístění nešlo pouze o strach z nákazy, herečka je prý těhotná.

„Nepřijde mi to natolik důležitý v těchhle dnech. I když si práce vážím. Zodpovědný je prostě být doma, pokud můžete! Děkuju Simoně, naší hlavní producentce, že mě pochopila a nenutila. Vím, že jsem všem způsobila velké komplikace, a omlouvám se ještě jednou. Ale jsem ráda, že jsem to udělala," svěřila se herečka na sociální síti Instagram.

Arichteva však natáčení údajně nepřerušila pouze ze strachu z nákazy. „Veronika je těhotná, ale zatím o tom raději mlčí,“ řekl Blesku zdroj, který si nepřál být jmenován. O herečky těhotenství se ve velkém mluvilo poté, co se přidala se k loňským soutěžícím a vozíčkářům ve StarDance ve speciálním díle pro Centrum Paraple. Další spekulace se objevily poté, co oslňovala na Českých lvech obřím dekoltem.

„Už se mi to nechce vyvracet. Už je to trapný. Prostě se mám dobře. Je to vidět nejen na prsou, ale taky na zadku, na rukou a na obličeji. Třeba za měsíc zjistím, že těhotná opravdu jsem," řekla před časem na udílený cen webu Super.cz Arichteva.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
16. 5. 2020 • 19:23

Možná to je toho jejího Bulhara. Možná ne.

miasek
19. 3. 2020 • 03:03

Bulvarni novinari maji kapacitu 5 otazek. Kdy bude svatba, kdy bude dite, kdy se vrhnete na dalsi dite a dalsi otazka je vaha a prace.

Uivatel_5413246
18. 3. 2020 • 19:35

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

josefvyskoc
18. 3. 2020 • 13:43

prsa pani Veroniku jsou hned po koronaviru tematem cislo 1, ktery ted hybe Ceskem! jeji prenadherna, nalevajici se nadra jsou doslova klenoty, a narodni poklad! pani Veronika se cim dal vic stava v Cesku ikonou a snem muzu vsech generaci! jen dodam, ze pravem! uzasna zena, to se opravdu nevidi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.