Hvězda První republiky Arichteva: Prozradila radostnou novinku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda První republiky Arichteva: Prozradila radostnou novinku!

Veronika Arichteva s manželem Biserem.
Veronika Arichteva s manželem Biserem. (Profimedia)

Hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva (33) je stále v jednom kole.  Nejdříve přijala roli ve filmu Narušitel a poté nabídku zahrát si v Letních shakespearovských slavnostech a divadelním představení o Medě Mládkové. Avšak jak se zdá, herečka došla k závěru, že je čas rozšířit rodinu.

Dlouho dobu dávala přednost kariéře. O mateřství mluvila Arichteva již před rokem, místo toho tancovala ve StarDance a točila svůj první film Narušitel. A když po soutěži oznámila, že nyní je správný čas upřednostnit založení rodiny, získala zajímavé divadelní nabídky a těhotenství opět odložila.

Herečka ale nyní došla k závěru, že je na dítě správný čas. „Už je na čase se v životě trošku někam posunout,“ svěřila se Arichteva v rozhovoru pro iDnes.cz a přiznala, že skutečně v posledním roce dávala přednost kariéře. „Říkali jsme si, že půjdu do StarDance a potom už zvolním a budeme se konečně soustředit víc na rodinu. Do toho pak ale přišly Letní shakespearovské slavnosti, a takové nabídky se neodmítají. Můžu už přiznat, že hrát v Shakespearovi byl takový můj sen.“

Přestože je herečka připravena založit rodinu, čeká ji v následujích měsících plno práce. Od září zkouší v divadle Palace a od konce října jí čeká příprava na zájezdové představení. „Věřím, že kdybych si na pár měsíců odskočila, půjde to s nějakou alternací zvládnout a pak bych v nějaké míře zase naskočila zpět. Já se na mateřství hrozně těším, ale nechci se úplně vzdát práce. Pokud to půjde nějak skloubit, budu nejšťastnější,“ řekla dle iDnes.cz Arichteva.

 

 Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
22. 9. 2019 • 20:51

Prosím, co je ta radostná novinka?

rydlo
22. 9. 2019 • 17:58

Ta radostná novinka má být to, že sice zatím dítě nečeká, ale že o tom uvažuje? To pokaždé, když si „šoupne”, bude zveřejňovat své úvahy o mateřství? A koho asi zajímá, kde všude hraje a bude hrát. A proč do toho motá mateřství? Za dobu, co je vdaná, už mohla být matkou několikrát a určitě to není proto, že napřed kariéra a pak dítě. Spíš má ten její v pytlíku vítr!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.