Arichteva v šoku kvůli fotografii: To jsem byla já?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Arichteva v šoku kvůli fotografii: To jsem byla já?!

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (reprofoto Česká televize)

Lekla se sama sebe! Období, kdy měla ještě křivé zuby, by Veronika Arichteva (33) nejraději vymazala z paměti. Teď jí to ale připomněla stará fotka. 

Z ošklivého káčátka se vyklubala krásná labuť díky neviditelným rovnátkům. „Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí po třicítce a kupodivu moje. Úplně jsem nevěřila, že to půjde tak rychle,“ prozradila hvězda seriálu První republika, která tančila i ve StarDance. Bezchybným chrupem se může chlubit od letošního února, kdy se s rovnátky mohla již nadobro rozloučit.

O to větší šok pro ni byl, když na ni před představením Zimní pohádky v rámci Letních shakespearovských slavností na Pražském hradě čekala fanynka se starší podpisovou kartou, na které Veronika vypadá jako princezna Zubejda. „Tak jsem se před Hradem podepsala a dost jsem se vyděsila,“ reagovala Arcihteva s humorem sobě vlastním.

 Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
24. 7. 2019 • 12:46

Vona je hnusná furt!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.