Solaříková vytočená do běla: Po svatbě přišla studená sprcha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Solaříková vytočená do běla: Po svatbě přišla studená sprcha

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (Foto Dana Kolářová)

Bývalá hvězda nekonečného seriálu Ulice Patricie Solaříková (30) již několik let podporuje kampaň pro lepší život opuštěných zvířat. Zatímco jindy se herečka setkává s pozitivním ohlasem, tentokrát přišla studená sprcha!

Solaříková má za sebou sňatek s partnerem, dramaturgem Tiborem Pagáčem (27) a těší se ze společného štěstí. Přesto se musí najít někdo, kdo svým komentářem nenechá herečku chladnou. Bývalá hvězda Ulice na sociální síti zveřejnila snímek s herečkou Veronikou Arichtevou, která se zapojila do jejího projektu, jehož výtěžek z prodeje jde na pomoc zvířatům v nouzi.

Místo pozitivních reakcí se však obě herečky setkaly s ostrou kritikou. „Veronika, která dělala reklamu na bundy s pravou kožešinou, si teď hraje na milovníka zvířat,“ napsala dle expres.cz jedna z dam do komentářů.
Negativní reakce nebyla ušetřena ani Solaříková. Jedna z uživatelek totiž rozpoutala diskuzi o tom, zda je vůbec morální podporovat zvířata, když je na světě tolik chudých dětí.

Solaříkovou právě tento komentář nenechal chladnou a k celé situaci se vyjádřila. "Dneska to na mě bylo trochu silný kafe a celé mě to přivedlo k tomuto postu. Neskutečně si vážím každého svého fanouška a těší mě, když se mě zastávají v různých situacích. Není potřeba se urážet, ponižovat, nadávat si. Nechápu, že má někdo potřebu a chuť obětovat svůj čas a jít na někoho plivat v komentářích,“ divila se herečka.

„Je mi z toho smutno, přátelé. Sociální sítě mají být místem na sdílení zážitků, poznatků, radosti, případně šíření osvěty. Ne šíření nenávisti a zloby. To, co se tady občas děje, je fakt brutál a je to zbytečné!“ postěžovala si Solaříková dle expres.cz.

Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
14. 3. 2020 • 15:10

To takhle k...a někoho zajímá? Kolik platí bulváru za tyhle články o ničem?

defakto
12. 7. 2019 • 09:51

... Solaříkovou vytočí do běla každý , kdo má jiný názor než ona sama . To ještě bude Pagáč koukat koho si to vlastně vzal !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.