Hvězda Ulice do novácké Snídaně! Partyšová v obavách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ulice do novácké Snídaně! Partyšová v obavách?

Půjde Gábina Partyšová z kola ven?
Půjde Gábina Partyšová z kola ven? (Profimedia.cz)

Vedení Novy plánuje v moderování ranní show Snídaně s Novou velkou změnu. Jedna z dvojic se v blízké době promění. Půjde z kola ven ostřílená moderátorka Gábina Partyšová? 

Naštěstí nikoliv! Změna se chystá u dvojice Aleš Lehký a Iveta Kořínková. Dosavadní moderátorka se totiž podle magazínu Sedmička odebere v dohledné době na mateřskou. Kdo bude její náhradnicí? Ve hře je podle týdeníku Sedmička hvězda Ulice Patricie Solaříková (30), která ze seriálu dobrovolně vyskakuje. Což je nejspíš i důvodem jejího nečekaného odchodu, který rozvířil vlnu spekulací.

Aspoň podle týdeníku Sedmička jsou za vším zřejmě dosud neukojené ambice herečky vyzkoušet si moderování v přímém přenosu. Patricie Solaříková už prý chodí na tajné zkoušky.

I když moderování ranní show pro tuto stanici není prý zrovna zlatý důl, je to pro herečku zajímavá možnost naučit se fungovat v živém vysílání, kterému by se prý nyní ráda věnovala naplno: „Je to zatím super tajné, ale Patricie by měla nahradit těhotnou Ivetu Kořínková a být ve dvojici s Alešem Lehkým z Lunetiku. Už za sebou mají několik zkoušek a byli výborní. Hrozně si sedli a šlo jim to na výbornou,“ nechal se slyšet zdroj Sedmičky. Vyhráno ale herečka prý ještě nemá. Ve hře je totiž ještě jedna dvojice. O tom, kdo post nakonec obsadí, prý rozhodne vedení v následujících týdnech.

 Patricie Solaříková prozradila, co se odehrává na natáčení:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mylly
22. 2. 2019 • 17:11

Jsem proto, dát pryč Partyšovou. Je velmi nesympatická. Kouká jak bubák a vůbec na ní není pěkný pohled. Tak nějak se pochlapila...........Vůbec nepůsobí žensky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.