Zvrat v Ulici: Ze seriálu zmizí klíčová postava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zvrat v Ulici: Ze seriálu zmizí klíčová postava!

Seriál Ulice a jeho protagonisté
Seriál Ulice a jeho protagonisté (NOVA tv)

Seriál Ulice si pro diváky s příchodem roku 2019 připravil mnoho překvapivých zvratů a nových postav. Bohužel s někým se v novém roce musí příznivci nekonečného seriálu rozloučit, a to rovnou s jednou z nejoblíbenějších postav.

Patricie Solaříková (30) představitelka Terezy Jordánové je se seriálem neodmyslitelně spjata, objevuje se v něm od počátku. O to byl větší šok pro fanoušky, že se s její postavou budou muset po letech rozloučit.

Po svatbě Terezy a Davida se toho v životě dvojice hodně změnilo. David odjel za prácí mimo Česko a po čase dostal nabídku, která se neodmítá. Má možnost zůstat na univerzitě v Linci, dělat práci, která ho baví a profesně se posunout o kus dál. Pokud by nabídku přijal, znamenalo by to, že jejich vztah se bude opět odehrávat v jen pár dnech v týdnu, kdy David za Terezou přijede.

Jenže odloučení po strávených dnech jsou čím dál těžší, a tak Tereza dospěje k rozhodnutí, které jen málokdo čekal. Rozhodne se za svým milým odstěhovat. Součástí odjezdu je vyřešit její pracovní úvazek, svým oznámením o konci pracovního poměru vyrazí ředitelce školy Božence Puklické dech, kord když se jedná o dřívější odjezd za Davidem, než na jakém byli domluveni.

 Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.