Herečka z Ulice v celé své kráse: Tohle chtělo hodně odvahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka z Ulice v celé své kráse: Tohle chtělo hodně odvahy!

Seriál Ulice
Seriál Ulice (Foto TV Nova)

Přivedla na svět syna Mikoláše a od té doby je pro Terezu Vítů (26) na prvním místě dítě. Nyní se však zaměřila na sebe, konkrétně na své tělo. Herečka z nekonečného seriálu Ulice se vždy pyšnila štíhlou postavou, ale těhotenství a 26 kilo navíc s jejím tělem pěkně zamávalo.

Na sociální síti půvabná herečka zveřejnila sérii fotografií a svěřila se, jak se trápila svými nedostatky ještě před otěhotněním. Dokonce se jí zdálo, že je tlustá a nebyla se svou postavou spokojená. Většina matek by svou postavu po porodu veřejně takhle nevystavila, herečka však svůj příspěvek bere jako motivaci.

„Obdivuju svoje tělo za to, co minulý rok dokázalo - dokázalo "vyrobit" a porodit tak krásného kluka. Zároveň se v něm teď necítím úplně dobře, je jiné, ztratilo pevnost a svoje staré kalhoty kvůli širší pánvi fakt neoblíknu, což je jasné, protože v těhotenství jsem přibrala 26 kilo, moje tělo prošlo spoustou změn a musí se dát do kupy a vím, že se to nestane hned,“ napsala Vítů na sociální síti.

„Druhá fotka (je focená dva měsíce po porodu, předtím bylo poporodní břicho ještě větší - skoro těhotenské, ale to jsem se nevyfotila) je pomyslná startovní čára,“ svěřila se Vitů. „Na třetí fotce je vidět to, jak jsem na tom teď (3 měsíce a 9 dní po porodu). Tak hurá do toho - už se cítím dostatečně silná na to, abych se do cvičení pustila naplno,“ dodala odhodlaná herečka, která svým příspěvkem třeba nakopla i další ženy, které chtějí najet na zdravý životní styl a cítit se lépe. Držíme palce!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.