Rána pro fanoušky Ulice: Hvězda seriálu potvrdila zdrcující zprávu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rána pro fanoušky Ulice: Hvězda seriálu potvrdila zdrcující zprávu!

Svatba Terezy a Davida v Ulici
Svatba Terezy a Davida v Ulici (TV Nova)

Už dlouhých třináct let hraje Patricie Solaříková (30) v nekonečném seriálu Ulice. Jenže její postava Tereza Jordánová se teď nejspíš chystá na velkou seriálovou změnu. Vše po posledním dílu vypovídá o tom, že Tereza odejde za svým manželem a opustí školu i ulici.

O tom, jak to dopadne, promluvila pro extra.cz sama představitelka Terezy Patricie Solaříková. Ta v seriálu Ulice prakticky vyrostla a vyspěla. Z dívenky se stala hotová žena, která se kromě herectví věnuje i modelingu a moderování.

I když Patricie patří v Ulici mezi oblíbené tváře, před nějakou dobou začal děj vzbuzovat řadu otázek ze strany diváků. Tereze Jordánové totiž odjel do zahraničí manžel David, a ona se bez něj začala trápit. Proto poprosila ředitelku Puklickou, zda by mohla dát výpověď o něco dříve. Co tedy bude s Terezou dál?

Bohužel to dopadne tak, jak bývá zvykem. Jakmile se někdo odsune ve scénáři do zahraničí, zmizí i z televizní obrazovky. „Ano, je to tak. Po 13 letech jsem z Ulice odešla. Bylo to na mou žádost a po vzájemné přátelské domluvě,“ potvrdila redakci extra.cz Patricie Solaříková. I když diváci nejspíš nebudou nadšení, že jim ze seriálu mizí oblíbená postava, na druhou stranu se mohou těšit, že další díly okoření třeba jiný z populárních herců.

O tom, jak to chodí při natáčení Ulice, se rozpovídala Patricie Solaříková zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
19. 1. 2019 • 00:31

Ale jelito belmek to komentuje

-bello-
18. 1. 2019 • 22:37

K čemu je ta informace, když existují lidi, kteří v životě nekoukli na jediný díl.A to samý platí o Rúžové ordinaci , k té také není třeba debilně rozepisovat její debilní děj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.