Zamilovaná hvězda Ulice Ilona Svobodová (58): Rande s novým milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zamilovaná hvězda Ulice Ilona Svobodová (58): Rande s novým milencem!

Došlo i na romantický polibek.
Došlo i na romantický polibek. (Foto:Pátek, Martin Hykl, ara)

 Omládla a září jako sluníčko. Ilona Svobodová (58), která před čtyřmi lety pochovala manžela, muzikanta Petra Skoumala (†76), je opět zamilovaná. A nemusí si ani zvykat na nové jméno, její milý je zase Petr. „Je to štěstí,“ říká představitelka Jitky Farské z Ulice. 

Najednou není Iloně nic zatěžko. Nevadí jí ani časné ranní vstávání na natáčení nekonečného seriálu. Má pořád úsměv na tváři. Nový přítel je architekt a s Ilonou k sobě moc pěkně pasují. Svobodová známost přiznala už loni v zimě, ale nechtěla říct, o koho jde. „Přítel je profesí architekt. Poznali jsme se na jednom večírku,“ prozradila nyní herečka deníku Aha! s tím, že víc už ale opravdu nepoví. Nechce své křehké štěstí nijak ohrozit.


Podle toho, jak se k sobě oba na procházce Starým Městem pražským měli, prožívají v srdcích jaro, a ne pochmurný podzim. Došlo i na polibky a objetí. Podle informací Aha! ale spolu milenci zatím nebydlí. Jsou tak vlastně pořád na rande.

Potkala lásku
Po smrti manžela Petra Skoumala v roce 2014 byla Ilona moc nešťastná, a dokonce zhubla o dvě velikosti. V lásku ale nikdy nepřestala věřit, až se skutečně v jejím životě znovu objevila.

Ilona Svobodová má nové tetování: Přineslo jí zdravotní problémy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.