Převratné změny v seriálu Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Převratné změny v seriálu Ulice!

Důležitá postava se do Ulice vrací a překvapení je více.
Důležitá postava se do Ulice vrací a překvapení je více. (TV Nova)

Nekonečný seriál televize Nova přinesl divákům dvě překvapivé novinky. Na obrazovky po 14 letech, kdy se o ní sice neustále mluvilo, ale nikdo ji nikdy neviděl, vstupuje maminka Gábiny Pumrové, Milena. A po mateřské se před kameru vrací rovněž sama Gábina, kterou hraje Aneta Krejčíková.

Milenu Pumrovou, bývalou partnerku Radka Mastného a maminku Gábiny Pumrové, vyhledá podle webu Tn.cz Lumír Nykl (Václav Svoboda). Doufá, že se mu díky Pumrové podaří vyhrabat špínu na Radka Mastného, který jemu a rodině Nyklových coby starosta ztrpčuje život a podnikání.

O Mileně Pumrové diváci v minulosti hodně slyšeli, byla však jako paní Columbová, nikdy ji nikdo neviděl. Až do teď. Co všechno v ní je, ale Milena Pumrová ukáže prý postupně.

„Milena Pumrová je mnohovrstevnatá postava, která se projevuje různými emocemi od nuly do sta. Chvíli je vyděšená šedá myška, ale taky umí vzít situaci pevně do svých rukou. Je to bývalá manželka starosty Radka Mastného (Pavel Novotný – pozn. red.) a maminka Gábiny Pumrové (Aneta Krejčíková – pozn. red.), prodává v second handu a zpočátku může působit jako chudinka, ale věřte mi, že není a že se ještě velmi projeví. Obzvlášť Radek Mastný její přítomnost velmi pocítí. A pochopitelně také dcera Gábina,“ prozradila o své postavě pro uvedený web herečka Alena Štréblová.

Co vás tento týden čeká v seriálu Ulice se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.