Prasklo to! Dvě hvězdy Ulice tajily milostný vztah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prasklo to! Dvě hvězdy Ulice tajily milostný vztah!

Z Ulice možná odejde další klíčová postava.
Z Ulice možná odejde další klíčová postava. (Foto TV Nova)

Co je v domě, není pro mě. Tím se často neřídí známé hvězdy, a to především herci z oblíbených seriálů. Zajímavé tajemství vyzradil herec seriálu Ulice Václav Liška (38), který hraje milionáře Lukáše Binara. Usměvavý sympaťák přiznal, že tři a půl roku žil s jednou z nováckých hereček.

Kromě hraní miluje koloběžky, které prodává i na e-shopu, a tak role milionáře Binara pro něj byla jako dělaná. „Ještě předtím jsem dělal konkurz na hasiče Aleše, který chodil s Anetou Krejčíkovou. Tu roli jsem nedostal, ale nakonec mi zavolali kvůli roli Lukáše Binara a bylo to vyřešené,“ pověděl expres.cz Václav Liška. Kromě toho, že vyzradil zajímavosti z konkurzu, přiznal, že jeho partnerkou byla dlouholetá hvězda Ulice Hana Holišová, kterou se snaží v seriálu usměvavý milionář sbalit.

„Ano, byli jsme spolu tři a půl roku. Ale nikdo o tom neměl ani ponětí, proto jsme to s Hankou řešili ještě předtím, než jsem začal natáčet,“ řekl Liška. Díky této skutečnosti tak prokázali, že jsou opravdovými profíky a ani společná minulost jim nebrání odehrát zajímavou dějovou linku.

 Partner Hany Holišové, zpěvák Tomáš Smička: Po čem spolu touží?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ulbobrova....@...
20. 3. 2019 • 19:43

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

Platenik
18. 3. 2019 • 16:04

Na Nově jak vidno je hvězda každý (á) kdo má do zadku díru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.