Holišová o "maceše" Blaženě: Proč se nikdy nesetkaly? Smutné důvody... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Holišová o "maceše" Blaženě: Proč se nikdy nesetkaly? Smutné důvody...

K osobnímu setkání těchto dam nikdy nedošlo. Ale proč?
K osobnímu setkání těchto dam nikdy nedošlo. Ale proč? (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hurda, ara)

Ač by k sobě mohly mít obě dámy hodné blízko, nikdy si neřekly ani dobrý den. Proč se "fúrie z Postřižin" Blažena Holišová (†80), která ač žila s Hančiným tátou (87) ve společné domácnosti, vyhýbala osobnímu setkání s mladší kolegyňkou?

„Macecha asi není ten správný výraz. Bohužel jsem se s ní nikdy nepotkala. Paní Blažena Holišová byla první ženou mého tatínka a nebyli v kontaktu. I když bych o to stála, nebylo už možné se s ní osobně seznámit," tvrdí Hana Holišová (37) v Nedělním Blesku. Jak nebylo možné? Co tak vážného asi zabránilo jejich setkání?

 

Za vším byly především zdravotní problémy, kterými paní Blažena ke stáru trpěla a kvůli kterým, se zcela uzavřela před okolním světem. „Mám zlomený čtvrtý obratel. Zakopla jsem o šňůru, když jsem žehlila. Je to příšerná bolest, k zbláznění,“ postěžovala si herečka deníku Aha! už v srpnu 2009. Vzhledem k vysokému věku tu samozřejmě byly i velké obtíže pohybového aparátu, vše pak dorazila Parkinsonova choroba a 7. dubna 2011 smrt...

Hana Holišová: Když to jde, utíkám za tatínkem do Beskyd!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.