Krejčíková plánuje porod: Tohle myslí vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krejčíková plánuje porod: Tohle myslí vážně?

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Herečka z nekonečného seriálu Ulice Aneta Krejčíková (28) nedávno přiznala, že je podruhé těhotná. Přestože si na příchod potomka ještě počká, již nyní má představu o tom, jak by měl probíhat porod. Druhé dítě by ráda přivedla na svět doma před zraky syna Bena (1).

Představitelka Gábiny ze seriálu Ulice přivedla na svět v srpnu loňského roku syna. A teď je herečka znovu těhotná.  Přestože miminko nebylo úplně plánované, moc se na přírůstek těší, což dokazují i plány ohledně porodu.

"Samozřejmě se rozhodnu, až to bude aktuální, ale strašně by se mi ten porod doma líbil. I z toho důvodu, že bych si přála, aby u toho byli Beníček a partner a bylo to v našem prostředí, byla by tam dulička, kterou jsem u porodu měla a která je naprosto úžasná, prostě bychom si to udělali podle svého,“ svěřila se Krejčíková v rozhovoru pro časopis Maminka.

Herečka si je již nyní plně vědoma, že s jejím rozhodnutím nebude široká veřejnost souhlasit a může se setkat s negativní reakcí. „Člověk se pak samozřejmě musí obrnit proti nátlaku okolí, protože je spousta lidí, včetně mojí rodiny, kteří s tím nesouhlasí," řekla.

Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.