DRAMA! Ulice se vrací na Novu: Štáfek srazí chodce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

DRAMA! Ulice se vrací na Novu: Štáfek srazí chodce!

Z autonehody, při které Štáfek srazí chodce, bude běhat mráz po zádech.
Z autonehody, při které Štáfek srazí chodce, bude běhat mráz po zádech. (Foto TV Nova)

Za třináct let v Ulici zažil Jakub Štáfek (28) už všechno možné, teď ale přijde zásadní zlom v podobě osudové autonehody způsobené pod vlivem alkoholu. A není sám, pro koho bude rok 2019 v nekonečném seriálu klíčový.

Tohle nikdo nečekal. „Jakub Štáfek jako Matěj se vrací z Kanady, aby v Praze vedl pobočku firmy, pro kterou pracuje. Má pocit, že mu svět leží u nohou a že může všechno, na co si jenom vzpomene. Tragická událost ho ale rychle vrátí zpátky nohama na zem,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj z televize Nova.

„Po přivítací párty se sestrou Terezou totiž sedá do auta a krátce nato srazí chodce. Zbytkový alkohol po večírku z něj ale dělá pachatele,“ odtajnil člen seriálového štábu největší drama, které se odehraje už v lednových dílech. Tragická nehoda bude pro Matěje přímo osudová.  Scenáristé nekonečného seriálu ale zamotají dějem mnohem víc. Nové díly seriálu startují v televizi Nova už v pondělí 7. ledna!

Barvoslepá kráska
Sympatickou učitelku na místním gymnáziu Magdu v podání manželky Hynka Čermáka (45) Veroniky Čermák Mackové (25) uvidíme už brzy jako kamarádku Terezy neboli Patricie Solaříkové (30). Do Peškova domu v Ulici se přistěhuje jen s klavírem a krabicí křiklavého oblečení. Magda je totiž barvoslepá, ale ze svého handicapu si udělala životní styl. Její život je ale mnohem složitější, než se může na první pohled zdát. Navíc poblázní hlavu hned dvěma mužům – Jirkovi Hložánkovi v podání Ondřeje Havla (24) a Mikimu Seidlovi, kterého hraje Vašek Matějovský (22).

Problémy s láskou u Lišků
Cesty Bedřicha a Aničky, tedy Adriana Jastrabana (49) a Ljuby Krbové (60), se rozešly a každý z nich žije vlastní život. Ani jeden ale není šťastný. Anička si s každým dnem stále silněji uvědomuje, že Petr (Antonín Procházka, 65) má raději sebe než ji. Rozejít se s ním ale nebude jednoduché. Bedřich po rozchodu s Jindrou zůstal sám a jedinou ženou v jeho životě je roční dcera Lada. Kamarád by ho ale rád rozhoupal k akci, ale spíš než prospěch Bedřichovi připraví perné chvilky.

Rozvířený klid u Pešků
Blanka s Evženem, které hrají Linda Rybová (43) a Martin Finger (48), si k sobě opatrně hledají cestu. Zatímco abstinující alkoholik Evžen se ze svých bolestí už díky Peškovým dostal, Blanka, které odešel manžel za mladší milenkou, jim stále podléhá a hledá útěchu u kamaráda Patrika v podání Jiřího Hány (42). U starého Peška (Rudolfa Hrušínského, 72) bude ze začátku klid. Je rád, že si k sobě se sestrou Marií neboli Jitkou Smutnou (66) po letech našli cestu. S jejími podnikavými nápady si ale ještě dost užije nejen on, ale i rozvážná Amálie Dany Syslové (73).

Finanční problémy Roziny
Anna Kadeřávková (21) jako Rozina s kamarádkou Sárou Affašovou (24) coby Janou zjišťují, že jejich spolubydlení s dědou a jeho partnerkou už dál není možné. A tak si hledají nové bydlení. Kromě toho a svých lásek budou muset vyřešit i zoufalou finanční situaci a školu. Rozina by se ráda dostala na psychologii, Jana by si měla dodělat maturitu. Jenže víc než do učebnic zírá do mobilu. Janina záliba v sociálních sítích pomalu, ale jistě vede k závislosti.

Svatba a intriky u Nyklů
Prvotní nadšení u Nyklů vystřídají velké starosti. Vendula s Pavlíkem v podání Anežky Rusevové (32) a Jana Řezníčka (26) jsou rozhodnutí obnovit svatební plány, které pohřbili po rodinných rozepřích, způsobených jejich všetečnými seriálovými babičkami Jaroslava Obermaierovou (72) a Marií Ludvíkovou (61). Vše ale naruší snaha starosty Radka (Pavel Novotný, 57 let) zničit Lumíra neboli Václava Svobodu (54) i jeho rodinu.

Exkluzivní ukázka z nových dílů: Špatné zprávy z Amsterdamu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.