Tohle hvězda Ulice přepískla: Trapas jako hrom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle hvězda Ulice přepískla: Trapas jako hrom!

Rozina, Dominik a Lucie v seriálu Ulice.
Rozina, Dominik a Lucie v seriálu Ulice. (Foto TV Nova)

Ocitnout se před kamerou a vstoupit do širšího povědomí diváků je pro leckoho tajný sen. Jenže ona je to ve skutečnosti dost náročná dřina. Své o tom ví i herečka ze seriálu Ulice Anna Kadeřávková (21), která způsobila při natáčení seriálu menší pozdvižení.

Chvíli točíte, hodiny sedíte a čekáte.  Právě tak vypadá natáčení oblíbených seriálů. A to zkrátka unaví, o to více, když máte neustále zdravotní trable a ještě spoustu dalších aktivit, jako herečka Anna Kadeřávková. Ta se podle star24.cz přiznala, že jí to poslední dobou vážně zmáhá. „Já teď fakt furt buď točím, nebo spím,“ potvrdila herečka, která nedávno do Ulice naskočila zpátky, když se její postava Roziny po letech vrátila z USA.

Asi to teď pro ni vážně není snadné, protože nasazení je vysoké a její tělo v oslabení po prodělané borelióze. „Dnes jsem usnula na place a budil mě režisér… Takže jsem dokonce zvládla obojí najednou, bože,“ přiznala s humorem Anna. „Fakt jsem byla KO. Posledních pár dní mi na komunikaci s vámi nezbývá čas ani energie,“ napsala svým početným fanouškům na sociální síť vysvětlení, proč zrovna teď není v ideálním rozpoložení. 

Herečka Anna Kadeřávková o problémech s nemocí promluvila zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
28. 1. 2019 • 05:43

Aháci, jste ještě blbější, než se už roky zdáte!!!!!! A.Kadeřávková není rozhodně žádnou hvězdou seriálu a dále to, že někdo usne na place není ŽÁDNÝ TRAPAS!!!!!! To se stává i velkým umělcům. Trapas ale rozhodně je, že vy stále tak blbě píšete a váš hnusný plátek ještě vůbec existuje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.