Zamilovaná hvězda Ulice Anna Kadeřávková: Přilepila se na rappera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zamilovaná hvězda Ulice Anna Kadeřávková: Přilepila se na rappera!

Vašnivým polibkem v bazénu se pochlubili na sociálních sítích.
Vašnivým polibkem v bazénu se pochlubili na sociálních sítích.  (Foto Instagram.com)

Jsou spolu jen pár měsíců. a už budují hnízdečko lásky! Hvězda seriálu Ulice Anna Kadeřávková (22) randí se slovenským rapperem Jánem Strapcem (30), známým pod uměleckým jménem Strapo. Herečka má teď plné ruce práce se zařizováním bytu na Slovensku. 

O tom, že má nového přítele Kadeřávková alias Rozina dlouho mlžila. Teď už se však vážnou známostí pochlubila i na sociální síti. Ve vášnivém objetí v bazénu líbá svého rappera, který spolupracuje například s Markem Elefteriadisem alias Ektorem (33). „Každá česká vlajka má slovenský klín,“ komentovala textem písně skupiny Chinaski herečka.

Pár už je dokonce tak daleko, že sdílí společné bydlení v Bratislavě. „Atmosféru našeho nynější domova zachytil přítel na téhle momentce, když odcházel do práce. Už týden se léčím z virózy. Každý ráno si dělám před snídaní teplej čaj a pak střídavě spím nebo beru šroubovák a v pyžamu montuju nábytek v novém domově, který pomalu roste,“ popisovala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.