Anna Kadeřávková s lymskou boreliózou: Návrat do Ulice! Po 2 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anna Kadeřávková s lymskou boreliózou: Návrat do Ulice! Po 2 letech

Anička doufá, že náročné natáčení zvládne.
Anička doufá, že náročné natáčení zvládne. (Foto TV Nova, ara)

Po bezmála dvou měsících se přestala dopovat antibiotiky a zavádět si do ruky kapačku. Hned, jak se Anně Kadeřávkové (21) ale ulevilo, stoupla si před kameru seriálu Ulice. A scenáristi kvůli ní museli přepisovat. Ještě totiž není vůbec fit.

Dveře ateliéru za sebou naposledy zabouchla před dvěma lety a coby seriálová Rozina Maléřová zmizela do USA za svým snem modelky. Ve skutečnosti sice za oceán odjela taky, pak se ale v jejím těle probudila lymská borelióza.

Náročná léčba
A všechno muselo jít stranou. Anička začala s náročnou léčebnou kúrou v Německu, během které musela polykat hrsti prášků a nechat si 56 dní žilně zavádět antibiotika. Poslední kapačku si teď mohla konečně vytáhnout, pořád to ale není ono.

Speciální dieta
„Návrat do Ulice byl fajn, je tu suprovej kolektiv, a tak jsem se těšila. Jenom cítím, že mě nemoc trochu omezuje při natáčení. Jsem hodně unavená, bývá mi špatně, mám speciální dietu. Je to nepříjemné,“ svěřila se Aha!. „Kromě toho mám na půl roku antibiotika a měla bych být v klidovém režimu. Nesmím se absolutně stresovat. Vypouštím všechno, co nemusím řešit,“ přiznává herečka s tím, že natáčení Ulice ji v léčbě nelimituje.

Úprava scénáře
Zato scenáristi museli překopat natáčecí plán. „Při jeho tvorbě zohledňujeme zdravotní stav herečky a maximálně snažíme přizpůsobit termíny natáčení jejím aktuálním možnostem,“ tvrdí výkonná producentka seriálu Ulice Jana Maršíková.

Nákladná léčba
V ateliérech se nesnaží zjevně jenom zapomenout na svá zdravotní trápení, ale získat i nějakou tu finanční injekci. Léčba na specializované klinice ji vyšla pěkně draho. Jenom krevní testy na úplném začátku ji stály zhruba 27 tisíc. Další peníze musela zaplatit za konzultace s lékařem – za hodinu a půl platila skoro deset tísíc. A zadarmo nejsou ani podpůrné bylinkové prostředky, které bere teď. „Je to hodně drahý, protože to vůbec nehradí pojišťovna,“ přiznala s tím, že jejího známého podobná léčba vyšla na čvrt milionu.



Přečtěte si
panamira
6. 10. 2018 • 09:13

Běžte z celo Kadeřávkovou do ř i t i . Proč nepopíšete jak po špatném obědě p r d í a jak ráno, když s e r e v jakém stavu má h o v í n k a , měkká nebo tuhá. Nebo jestli nemá problémy se zapácháním z pipiny?????

panamira
5. 10. 2018 • 08:51

Běžte už s celou Kadeřávkovou, do p r d e l e .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.