Kadeřávková z Ulice: Vrátila se jí vážná nemoc... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kadeřávková z Ulice: Vrátila se jí vážná nemoc...

Herečka je z toho všeho psychicky zničená. Neví, co bude dál.
Herečka je z toho všeho psychicky zničená. Neví, co bude dál. (Foto TV Nova, Instagram.com)

Všechno šlo dobře, potíže způsobené lymskou boreliózou byly na ústupu. Po 56 dnech vysadila léky a vrátila se i do ateliérů Ulice. Jenže pak Anně Kadeřávkové (21) udělali na klinice v Německu testy a vrátili ji znovu na začátek s kapačkou a náloží pilulek. Krásná Rozina je z toho úplně na dně!

Doufala, že tuhle smutnou kapitolu už uzavřela a místo antibiotik bude užívat jen bylinky. Jenže pak jí vzali krev a... „Ukázalo se, že je nutné pokračovat, a tak mám před sebou dalších osm týdnů kapačky,“ stýská si herečka na sociální síti. „Do toho jsem nebyla na důležitých krevních testech, aby se ukázalo, že mám po náloži těch léků v pořádku játra, ledviny, srdce a další...“ rozčiluje se Kadeřávková, která teď nemůže klinice přijít na jméno. 

Zničující léčba

„Naštvali mě, protože jako jejich pacientovi, který jim platí za jejich služby obrovský částky, mi to mohli minimálně připomenout, když už mi to napsali jen jako minitext s hvězdičkou někam dolu do léčebního plánu. Bože!“ zoufá si. Navíc se jí vrátila teplota a začalo jí šíleně bolet v krku. Odpočinek si však nemůže dovolit kvůli natáčení Ulice. Herečka je psychicky na dně. „Mám pocit, že se mi všechno bortí a jsem úplně v hajzlu! Na začátku jsem se strašně bála. A furt se bojím. Už je to devátý týden, co mi v krvi kolují čtvery antibiotika a denně beru hrsti léků. Já, která si dřív nechtěla brát ani blbej prášek na bolest hlavy!“ dodává nešťastně.

Bolest a zoufalství

Lymskou boreliózou se nakazila jako dítě. Vše se nejdřív zdálo v pořádku, loni v září se nemoc ale probudila ve svém posledním stádiu. „Měsíce ubíhaly a mě ty moje nohy pořád bolely, únavy neodcházely a naděje slábla. Všechny alternativy selhávaly, klinika se zdála být fakt jediným řešením,“ popsala Anička. Zároveň ale přiznala, že léčba jí nejen ubírá sílu, ale i hrozně bolí. „Mám pocit, že mi to zevnitř rozežírá žíly,“ dodala.

 Ulice: Áju načape Mário s Mastným

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
12. 10. 2018 • 13:40

Já doufám, že se z toho Anička jako mladá dostane a že ji zas uvidíme v Ulici!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.