Vážně nemocná kráska z Ulice Kadeřávková: Přišla o půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vážně nemocná kráska z Ulice Kadeřávková: Přišla o půl milionu!

Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková (TV Nova, Instagram, archiv)

Sedm tisíc každý týden, třicet tisíc měsíčně a na kontě o půl milionu korun méně! Kráska z Ulice Anna Kadeřávková (21) přiznala, kolik ji stojí léčba lymské boreliózy na klinice v Německu. A výsledky jsou přitom mizivé... 

Dříve o zákeřné nemoci, kterou se před lety nakazila od infikovaného klíštěte, mluvila neustále. Pak se raději odmlčela. „Mluvila jsem o tom víc, protože když jsem byla na klinice, tak jsem měla obrovskou naději, že to bude dobrý,“ promluvila herečka ve videu na svém Instagramu. „Mám za sebou léčbu za půl mega, každý týden beru léky za sedm tisíc, každý měsíc si dělám vyšetření za třicet litrů. Ač jsem si prošla všema těmahle masakrama, cítím se úplně v pí*i,“ posteskla si.


Nejhorší je, že navenek vypadá zdravá. „Nikoho nezajímá, že mi je špatně, nesdílím to ani v osobní životě s nikým, řeším si to sama v sobě,“ dodala seriálová Rozina Maléřová s výrazem naprostého vyčerpání. S chorobou bojuje už více než rok.

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
minkamalla@...
11. 4. 2019 • 18:12

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >> >> www.SlimExtrem.Com

panamira
11. 4. 2019 • 15:24

Koukám, že blběně mravenec napadl i mozek, už tak životem zdevastovaný. Doporučoval bych ji jako léčbu, rychlý rozběh a následně skočit do zdi. Jeden příběh, primitivní blběny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.