Anna Kadeřávková z Ulice: Laciné hrátky s banánem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Anna Kadeřávková z Ulice: Laciné hrátky s banánem

Drsná a svůdná taková je Kadeřávková.
Drsná a svůdná taková je Kadeřávková. (Foto Instagram)

Jako by chtěla všem dokázat, že image hodné holky není nic pro ni. Anna Kadeřávková (22) alias Rozina Maléřová z Ulice teď zapózovala jen ve spodním prádle a kostkovaném sáčku. S banánem v ruce...

Aby toho nebylo málo, laškovně vyplázla jazýček. Eroticky laděnou fotku doplnila brýlemi s černými obroučkami a velmi silným líčením. Moc pochvalných komentářů od fanoušků ale nedostala. Právě naopak. „Hodně laciné,“ pustil se do ní jeden z nich. „Ten banán to ještě zhoršuje, jak nějaké lehké porno,“ napsala další ze sledujících, jak na ni fotka na první pohled zapůsobila.


Scénář v seriálu Ulice herečce coby Rozině Maléřové předepisuje být skromnou a pokornou dívkou, jakmile ale zhasnou kamery, vystupuje zcela jinak. Minulý týden schytala ostrou kritiku za to, že nazvala fanouška retardem. A to jen proto, že jí vyčetl špatně označenou reklamu, kterou dělala jednomu nejmenovanému výrobci elektroniky.

Video s Annou Kadeřávkovou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.