Divoká líbačka Kadeřávkové: Orgáč na internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Divoká líbačka Kadeřávkové: Orgáč na internetu!

Anička Kadeřávková je pěkná dračice...
Anička Kadeřávková je pěkná dračice... (Instagram: Anička Kadeřávková)

Anna Kadeřávková (22) rozhodně není jako stydlivá Rózina z Ulice, kterou několik let hrála. To ukazuje na svém Instagramu, kam se nebojí dávat odvážné fotografie a sdílet své občas kontroverzní názory. Nedávno sdílela video, kde rozjela divokou líbačku s přítelem.

Ve vztahu s rapperem Strapem jen kvete. Anna Kadeřávková je šťastná a ráda to ukazuje i na sociálních sítích. Na svém Instagramu například zveřejnila video, kde se divoce líbá se svým přítelem. Ta tedy dává především chlapcům zabrat!

„Chtěla jsem dát hastag fuckinglucky. Ale pak jsem si uvědomila, že láska není jen o štěstí. Je o nekonečný trpělivosti, respektu, pozornosti, kompromisech a ústupcích. Je o věrnosti a o tom, být vždycky fér a chápat i nepochopitelný. Není to vždycky snadný, ale vždycky to stojí za to… Je to všechno o životě a smrti,“ napsala ke svému příspěvku podle super.cz Kadeřávková.

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.