Kadeřávková zase přestřelila? Fanoušci ji rozcupovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kadeřávková zase přestřelila? Fanoušci ji rozcupovali!

Anička Kadeřávková se umí vyfiknout
Anička Kadeřávková se umí vyfiknout (Instagram: Anna Kadeřávková)

Anna Kadeřávková, která několik let hrála v seriálu Ulice, má talent na to, naštvat fanoušky. Její výroky dokážou vytočit nejednoho uživatele sociálních sítí, a tak o kritické a drsné komentáře nemá herečka nouzi. Co napsala tentokrát?

„Oproti Praze je Bratislava fakt malý město. Je tu mnohem menší nabídka podniků, služeb nebo celkově všeho. Nechápejte mě špatně, ale jako Pražačka jsem zvyklá na jistý standard velkoměsta… Žádný nonstop Tesco nebo večerky. Nefunguje tu ani rozvozová služba Rohlík.cz,“ napsala na svém Instagramu Anna Kadeřávková a oheň byl na střeše!

Její poznámky naštvaly mnoho obyvatel Slovenska a tak se začal valit na hlavu hvězdy Ulice jeden kritický komentáře za druhým. „Máš tam ještě víc hloupostí, ale prosím zabal si ponožky, sandále, lepeňák a jeď do Prahy, anebo alespoň přestaň urážet naše hlavní město, když jsme tě tu přivítali,“ napsala Kadeřávkové jedna z uživatelek.

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
16. 2. 2020 • 21:07

Kadeřávková je všeobecně známá jako úplně tupá, debilní slepice. Takže nic nového.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.