Anna Kadeřávková bojující s lymskou boreliózou: Zbavuje se jehel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Anna Kadeřávková bojující s lymskou boreliózou: Zbavuje se jehel!

Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková (Instagram)

Udělala zásadní rozhodnutí! Anna Kadeřávková (21), která bojuje se zákeřnou nemocí, se rozhodla zbavit všech jehel a fyziologických roztoků. Všechno musí z domu pryč! To, že se lymská borelióza může vrátit, si kráska z Ulice nechce připustit.

A nechce mít doma cokoli, co by jí ji připomínalo. „Tohle jde pryč! Fyzáky na antibiotikum musí pryč,“ říká herečka se slzami v očích. K rozhodnutí darovat fyziologické roztoky a jehly ji přiměl neustálý strach z návratu nemoci, který Aničku pronásledoval téměř denně. „Když vypadám ráno nemocně, cítím hned obavy,“ tvrdí Kadeřávková.



Příliš drahá léčba

„Chci to darovat někomu, kdo to bohužel potřebuje k životu. Je to všechno nové, sterilizované a v hodnotě několika tisíc eur,“ dušuje se mladá herečka. Sama do své nemoci investovala minimálně půl milionu korun. Nákladnou léčbou si prošla v německé klinice a preventivně i nadále chodí na regresní a reflexní terapii všude po celé České republice.



Sejde z očí...

„Nechci mít doma zadní vrátka, kdyby se stalo to nejhorší. Nechci té možnosti dávat ani malinkou šanci ve svém životě! Neumím to vysvětlit, ale cítím to tak. Už mě to zkrátka nebaví. Chci se posunout,“ popsala deníku Aha! své pocity hvězda nekonečného seriálu Ulice. Podporu zbavit se všech léčebných prostředků má i od rodiny, která sdílí názor, že lepší je na to nemyslet. „Vesmír funguje tak, že i to, co nechcete, vyslyší. Proto sejde s očí, sejde z mysli!“

Výlet na Island
Kromě natáčení nekonečného seriálu si Kadeřávková nedávno zahrála ve videoklipu kapely Chinaski, který vznikal na Islandu. Vše proběhlo za rekordních pět dní, jelikož se Anička musela vrátit na natáčení Ulice, kde představuje Rozinu Maléřovou.

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.