Nový milenec krásky z Ulice Anny Kadeřávkové: Našli jí exotického hudebníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový milenec krásky z Ulice Anny Kadeřávkové: Našli jí exotického hudebníka!

Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková (Foto Instagram.com, TV Nova)

Hodně netradiční pár. Ten bude ode dneška na obrazovkách televize Nova tvořit v Ulici Anna Kadeřávková (21) a její nový exotický milenec. Jmenuje se Jared Bailey (30) známý pod přezdívkou Piqi Miqi.

Herec bude hrát Viktora, kluka, se kterým Rozina chodila v Americe a nikdy nepopisovala, jak vypadá. „Viktor je mladý kluk z New Yorku, je to kuchař a v Americe má velkou rodinu. Tu opouští kvůli Rozině, za kterou přijel do Prahy, aby ji získal zpátky. Je to zajímavý kluk a dobrý člověk,“ říká o své postavě Jared, který žije v Česku už 8 let a má velmi dobrou češtinu a mezi seriálové herce i štáb zapadl okamžitě.

 „Líbí se mi tady moc, lidi ze seriáu jsou milí a pohodoví. A mluví na mě česky i anglicky, tak tu nemám problém s jazykem. Když něčemu nerozumím, vždycky se tu najde někdo, kdo mi to přeloží,“ dodal herec.

Kdo je Jared?
Jared není ve světě showbyznysu nováčkem. Několik let se u nás zkouší prosadit jako herec, model a hlavně hudebník. „Jared Bailey je moje rodné jméno, Mickey Price byl můj alias v mé bývalé kapele The DAT a Piqi Miqi je konečně hrou se slovy,“ přiznal v jednom z rozhovorů. „Většinu svých písní píšu o lásce, zlomených srdcích, sexu a touze, minulosti, přítomnosti a budoucnosti,“ dodala nová posila Ulice, která se do Česka dostala díky vysoké škole na jeden semestr. Jenže v Praze se mu natolik zalíbilo, že se sem rozhodl po dokončení studií vrátit a usadit natrvalo.

Tohle jsou její seriáloví exmilenci...


Muž číslo 1: Dominik Toman
Herec: Jakub Janatka (20)
Dominik byl spolužák ze třídy, kterému se Rozina líbila. Chvíli to vypadalo, že by mezi nimi mohlo něco vzniknout, ale nebyl Rozinin typ. Dominik se ale líbil Rozinině spolužačce Lucii Weberové (Karolína Šafránková), která ji za to později šikanovala.


Muž číslo 2: Richard Weber
Herec: Johan Mádr (24)
Bratr Rozininy spolužačky Lucie Weberové, který se s ní seznámil na podzim 2015 v 2898. dílu. Richard Weber zemřel tragicky na následky autonehody po hádce s Rozinou v 2949. dílu v lednu 2016.


Muž číslo 3: Oskar
Herec: Cyril Dobrý (22)
Oskar dělal vizážistu v modelingové agentuře, kde Rozina sbírala první zkušenosti s modelingem. S Oskarem přišla o panenství v 3093. dílu. Později ale Rozině řekl, že je gay, rozešli se a Rozina brzy nato odletěla do USA budovat kariéru modelky.

Problémy s láskou v reálném životě
Zatímco před kamerou nemá herečka jako Rozina o muže nouzi, v soukromí tomu tak není. Loni v červenci oznámila rozpad 2,5letého vztahu s hereckým kolegou Johanem Mádrem (24), posléze asi tři měsíce randila s hudebníkem Danielem Bartákem (37), jenže pak přišel opět rozchod. Pro herečku byl na prvním místě boj s lymskou boreliózou, kterou se snažila vyléčit i na specializované klinice v Německu.

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
4. 4. 2019 • 08:47

Myslela jsem si, že je to český seriál s českými herci

panamira
3. 4. 2019 • 19:05

Škoda, že jak ji kousl nedávno mravenec, tak ji kleslo IQ na 65 bodu. Chudák ten krasavec.

adam.jacques
3. 4. 2019 • 10:22

Jared Bailey je krásnej chlap Je radost se na něj dívat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.